úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
GEGE
reference:
+3
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
900 : 1 inzerát
nabízím
Saab 900 SE 2.0 96kW coupe/liftback r.v.'94
prodávám svého soba, eko zaplaceno, STK do 01/2017
Vážené nyxačky a nyxáci,
tímto bych Vám chtěl nabídnout ke koupi svého soba. Eko. daň zaplacena. Důvodem prodeje je koupě jiného Saaba. Najeto cca 262000, viz foto. STK prošel bez problému, platnost do 01/2017. Je to můj první Saab, když jsem ho kupoval, byl jsem velmi překvapen výbavou. Pro neznalé musím přiblížit:
automatická klima s displejem-pořád krásně chladí, výškově nastavitelná sedačka řidiče, polohovatelný volant,palubní počítač SID(svítí celý, nechybí jediný pixel, ukazuje průměrnou spotřebu, venkovní teplotu, dojezd), loketní opěrka, rádio s cool automaticky vysouvací anténou(momentálně neladí, ale už mám domluvenou výměnu za jiné originální), trn na zamykání nádrže(nemusíte do víčka nádrže strkat klíč, zamyká se resp. odemyká se společně s centrálem), skibox, centrální zamykání, okénka v elektrice, kufr má neskutečných 378 litrů(výhoda liftbacku).
Kupoval jsem ho loni v červnu a zatím mě nechal ve štychu jen jednou, když se rozbilo čidlo otáček na klice - vyměněno v Hloubětíně u pana Bubníka. Kromě toho se přenýtovala stahovačka u řidiče, vyměnily silentbloky zadních ramen, gumičky stěračů, geometrie seřízena, vyměněn motorek ostřikovačů, vyměněny zadní pakny, čerstvě měněn olej. Musím upozornit, že je to atmosferický motor s rozdělovačem - nemusíte se bát, že vám vypoví službu zapalovací kazeta, která stojí kolem pěti tisíc korun. K autu druhá sada plechových kol na letňácích(čtete správně, při přezouvání mi to zrovna nepochopitelně vyšlo naopak) a CD changer, který jsem vymontoval z kufru(nevím, jestli funguje, nepotřeboval jsem ho, na přání ověřím). Stav odpovídá věku, ale musím říct, že díky poctivé švédské práci je to oproti většině Felicii voňavka a navíc má kosmickou výbavu(někdo může namítnout, že chybí kůže a tempomat). Samozřejmě jsou k autu dva klíče.
Vady: neladí rádio, na pár místech koroze, neseřízené stěrače na čelních světlech, nefunguje elektrické štelování zpětných zrcátek. Auto je motorově i podvozkově v pořádku - důkazem toho je nepodplacená bezproblémová STK a podle mechaniků je dokonce nebourané(jsem několikátý majitel v pořadí, tak jsem si ho radši nechal zkontrolovat). Nemám problém, pokud si budete chtít auto nechat taky někde zvednout a zkontrolovat. Podle nálepek na autě bylo dříve servisováno v ADUSUM.
Auto k vidění většinou mezi Prahou 6 a Hostivicí(Praha-západ). Více info v poště.
Možnosti a ceny dopravy
Cena je k jednání a pokud nebudete chtít alu kola, tak je sleva jistá.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam