• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINHudební festivaly (převážně elektronické a převážně v Evropě)
    FESTIVALOVÁ EVROPA
    rozbalit záhlaví
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    LAYUP: no, ja si taky rikam... tak uvidime, kam se to vrtne. jen doufam, aby se treba OSA neinspirovala a nezacala neco podobnyho praktikovat i tady
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: To si nemuzou nechat libit, mi nerikej.. kdyz se ozve dost lidi, tak v Nemecku si myslim, ze to vzdycky nakym zpusobem fungovalo.
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    Dobrej report .)

Btw nedivim se tem klubum, ze chteji v Nemecku radsi ukoncit cinnost.. Tohle se fakt asi neda utahnout :/
    YARIN
    YARIN --- ---
    sepsal jsem ten bloc, kdyby se k tomu jeste nekdo chtel vracet...

Bloc.2012 – Festivalová blamáž roku - Radio Wave - progresivní hudba, rozhovory s osobnostmi, kultura (Český rozhlas)
    http://www.rozhlas.cz/radiowave/special/_zprava/bloc2012-festivalova-blamaz-roku--1084276

ELECTRIC_FLOWER: berghain neee kurvaaaa
    YARIN
    YARIN --- ---
    kdyz jsem fotil tohle nejak kolem paty odpoledne, tak jsem mel takovej divnej pocit z toho, heh...

http://www.facebook.com/WavetroniQ#!/photo.php?fbid=439350976104454&set=a.439350949437790.95630.132156813490540&type=1&theater
    YARIN
    YARIN --- ---
    akre jsem mel...
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    mels doufam akre? (ptz buh vi, jak to bude s vracenim penez...)

no, jeste vcera jsem si rikala, jak ti zavidim ten line up :))
    YARIN
    YARIN --- ---
    kapacita az do letoska byla sedm a pul, letos to melo byt 15, ale kdo vi, kolik lidi tam bylo...

jediny info, ktery je zatim ofiko, na tebe vyskoci na blocweekend.com

ale pro lepsi ziskani obrazu ty naprosty silenosti doporucuju fakbuk:

http://www.facebook.com/blocwknd
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    no, je to v pr*eli dost.. porad cekam, co vypadne z poradatelu, zatim ani zadna omluva nikde!
    nekdo na twitteru psal, ze se snad prodalo o 5tis listku vic...

(asi to cely radsi melo zustat malym festivalem pro cca 2 tis lidi tak, jak to bylo)
    YARIN
    YARIN --- ---
    ty vole...nemam ted moc pristup k netu, takze vic asi napisu, az se vratim v utery z landnu, ale to je epic fail roku tohle...

kdyz jsem prisel do arealu, tak to utocilo na nej festival, na kterym jsem kdy byl a skonci to takhle...

zhruba tretina lidi PORAD stala fronty na jednu ze ctyr stagei, protoze vsechny mely limitovanou kapacitu (jo, taky si rikate COZE, main stage s limitovanou kapacitou, kdo to kdy videl...?), nejhuststi to bylo samozrejme pred tou lodi (kterou jsem si prosel jeste odpoledne, kdyz bylo v arealu par lidi a byl to masaker...), ale vic jak 50metrovy fronty byly prakticky u vsech tri dalsich...

dal jsem reicha a jaara a tim to zhasnulo... o pulnoci uz jim to total prerostlo pres hlavu, takze to policie utnula... prej i kvuli hlavni stagei, kterou nemeli dostavenou nebo co a na tu spoustu lidi to pak zavanelo pruserem... po vikendu nahodim par fotek, ale ted se mi chce tak akorat brecet...

chudaci lidi, ktery prijeli do londyna z ciziny fakt jen na festival... pze i kdyz jim nakrasne bude vraceny vstupny, tak letenky a dalsi vydaje jim tezko nekdo zaplati...
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    Tak Bloc bude asi nakonec peknej pruser, koukam :(
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    jeste zkus residentadvisor.net, sekce events (stejnej postup, nastav zemi...)
    RETUSHE
    RETUSHE --- ---
    YARIN: díky
    YARIN
    YARIN --- ---
    RETUSHE: pro zacatek zkus obligatni last.fm, zmen lokaci na spain, nebo mesto, pobliz kteryho budes, zadej potrebny casovy usek a je to
    RETUSHE
    RETUSHE --- ---
    Zdravím, nemáte někdo typ na akce,festaky,party ve španělsku v srpnu popř. nějaký stránky?díky
    YARIN
    YARIN --- ---
    RA: Top 10 August 2012 Festivals
    http://www.residentadvisor.net/feature.aspx?1630
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    YARIN: No, ja osobne bych asi nevylezla z Carhartt dome.. Dobry jmena!
    YARIN
    YARIN --- ---
    pomalu si delam rozvrh na co jit pristi vikend na blocu, mate nejaky doporuceni, co byste se nenechali ujit, nebo koho jste uz videli a stalo to za to? i vzhledem k tomu, jak se co kryje..:

aktualni by mely byt tyhle verze:

YARIN
    YARIN --- ---
    jedete nekdo na melt!? nakonec jsem sam, takze shanim misto v aute,...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam