úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
TRISTRAM
reference:
+3
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Prodám r.v. 2000 : 3 inzerát
r.v. 2000 : 7 inzerát
Fiat r.v. : 2 inzerát
Prodám 2000 : 3 inzerát
Prodám r.v. : 52 inzerát
2000 : 7 inzerát
Fiat : 2 inzerát
Prodám : 52 inzerát
nabízím
Prodám Fiat Brava 1.6 16V SX r.v. 2000 ekodaň zaplacena
k vidění na Praze 11, vozidlo pouze v rodině (pravdivé najeté km), skvělý živý motor s malou spotřebou, možno koupit a jezdit, letní + zimní pneu
protože dvě auta prostě nevyužiju, tak se budu zbavovat naší milovaný Bravy
podrobnosti k autu tady:
http://www.fiatclub.eu/vozidlo/fiat-brava-1123
vozidlo je v rodine, kupoval jsem ho v roce 2011 od táty a zaplatil jsem EKO daň
- skutečně najeto 113tis km (nájezd opravdu jen cca 7,5tis km za rok)
- rok výroby 2000
- motor: 1.6. 16v benzín 76kW (pravidelné výměny kvalitního oleje (selenia, mobil1 0w40), jede skvěle)
- technická i emise do cca 3/2016 (vždy prošlo bez problémů a bez úplatků, můžu doložit protokolama z emisí i technické, ve kterých se lze také přesvědčit o stavu vozidla)
- letní gumy na plechových diskách
- zimní nové pneu Dunlop SP Winter Response 2 taky na plechových discích, kupované 10/10/2013 v 98tis km
- origo zahrádka
- zámek řadící páky s trnem
- nové zadní středové brzdové světlo (nesvítilo pár žároviček, tak jsem ho nechal vyměnil celé)
- klimatizace pravidelně každý rok čištěna, kontrolována a doplňována
- nové rozvody v 86tis km
- nové brzdové kotouče a destičky vpředu + válečky zadních brzd
- u tohoto modelu byly kamenem úrazu vnější kliky dveří, které se loupaly, my je nechali vyměnit za origo už z jiného lepšího materiálu, takže jsou jako nové a neloupou se.
- nezničený interiér
- koberečky
- možno koupit a jezdit
výbava:
- teploměr venkovní teploty
- vnitřní cirkulace vzduchu
- vyhřívaná a elektricky ovladatelná vnější zpětná zrcátka
- el. přední okna
- rezerva
- mlhovky
- airbag řidiče
- posilovač řízení
- centrální zamykání
- imobilizér
- povinné ručení mě stojí jen zhruba 3tis, někdo možná umí i levněji:)
- servisní knížka
- pravidelný servis
- k vozu jsme se chovali dobře
- náhradní rádio s lepší výbavou:)
vady:
- různé ťukance, hlavně levý přední blatník, lze ho sehnat, vyměnit, nebo nechat vyklepat, i docela levně, ale to už se mi nechce dělat (hlavně na to nemám moc čas)
- ventilace občas fouká jinak než člověk chce (možná by pomohlo profouknout/vyčistit čidlo vnitřní teploty vzduchu za mřížkou v kabině)
- rádio je napůl odpojené-funguje jen s otočeným klíčem v zapalování (což má ale i spousta jiných aut a např. si pamatuje uložené stanice, to problém není, jen si nepamatuje uložené hodiny)-vybíjelo údajně baterii. Problém ale asi nebude v rádiu, zjistil jsem info, že se začala vybíjet baterie od doby, kdy bylo namontováno Handsfree, takže ideální cesta je nechat ve schopném servisu na tohle orientovaném HandsFree odmontovat a nechat připojit rádio úplně.
nezatajuju zadny vady, o kterých vím, je to auto z roku 2000, tak to nějaký mouchy má, třeba lak už není na některých místech v nejlepším stavu, ale je to super auto, který mě i přes pověst fiatů nikdy nikde za ty léta nenechalo, ani jednou.
Možnosti a ceny dopravy
po domluvě
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam