úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ERIDUAN
Zatím žádné reference.
sháním
hľadám si nejakú izbietku, či drobný bytík, nájdem?
info vnútri °)
Ahojte :)
Volám sa Róbert a mám záujem nájsť si bytík respektíve nepriechodziu izbu niekde buďto v centre prahy (jojo ideál) alebo na metre C (preferujem južne od muzea)
Študoval som Jaderku tu v Prahe a už roky pracujem pre AVČR ako laserový fyzik.
Momentálne bývam v takej vilke za prahou u jednej kamarátky, herečky, no do práce cestujem 1,5 hodiny. Takže preto zháňam niečo na červenom metre. Čo by mi troška skrátilo cestu.
Nemám zvieratká, okrem kamarátiek a kámošov :D zväčša z umeleckých kruhov. Žijem vcelku aktívne a športovať tiež nelením. Som nefajčiar, bo som astmatik takže v zadymenom byte by som moc nevydržal, ale niekedy nájdete moju maličkosť v nejakej karčme s cígou v ruke. To ma treba vtedy preplesnúť :D A radšej poslať po ďalšiu whiskey.
Čo sa týka spoločnosti tak vrajže skoro všade zapadnem ako horúci nôž do masla. Konflikty sa snažím nevyrábať, ani ich nevyhľadávam. V domácnosti si rád zaberiem kúsok z kuchyne bo rád varím, nielen pre seba. No z času na čas mám rád aj svoje súkromie, kedy si vychutnám nejakú tú PC hru či knihu.
So mnou cestujú aj tiché bicie na trénovanie, na skutočných hrávam v skúšobniach. Tak žiadny strach.
Moja predstava o ideánom byte je Inkubátor, kde nebudem stagnovať, ale naopak budem môcť rozvíjať svoje skromné schopnosti, resp. konečne rozbehať vlastný biznis. Fakt že preferujem poriadok v byte. Bo neporiadok v kuchyni či pod posteľou znamená aj bordel vo vlastnom živote.
Ak si myslíš že by som sa hodil do Tvojho bytíku, respektíve že máme podobný svetonázor, tak sa mi prosím ozvi na telefón +420 722 056 683. Ďakujem. Ostatné info poskytnem samozrejme na požiadanie počas prehliadky/osobnom stretnutí.
S prianím pekného dňa
Robino °)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam