úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
P0L0US
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Fiat : 2 inzerát
nabízím
Fiat Ducato, '96, obytny
Fiat Ducato 1996, 2.5tdi v obytne uprave.
Zdarec, prodavam svy obytny ducato pro dva (po namontovani lavice tri lidi).
najeto 245tis. km, stav na svuj vek myslim OK, unik oleje, trocha te koroze, ale nic co by nejaky sikula nedokazal zmaknout. Jinak v poradku (loziska, brzdy...). Technicka delana letos v lednu. Auto nestoji (napr. 2 tydny zpet jsem s nim byl v Rakousku).
Zateplene, palubky, postel pro dva v patre, rozkladaci gauc, nejake skrinky, v kufru zachod a velky ulozny prostor, LED osvetleni, okno. Ve vybave 2x naftove topeni (eberspacher 2kW a planar 4kW), solarni panely, silna baterie 230Ah (automaticke nabijeni), zachod 21l odpad, otocne sedacky s vyhrivanim, menic 12/220V 1000W cisty sinus, markyza s LED osvetlenim pred auto, slunecni clonou a predstanem, CB vysilacka s pevne umistenou antenou.
Jezdil jsem s nim jak v lete, tak v zime na hory a zima mi nebyla.
Muzu pridat i kompresorovou lednici (+8500kc) na kterou je v aute udelane misto i dimenzovana baterie a solary (v lete je schopna bezet nonstop).
K videni v Praze. Cena 88000kc vc. eko. Dohoda mozna - napr. si muzu vzit nektere casti vybaveni (topeni, menic, otocne sedacky...) na stavbu noveho obytneho auta (coz je duvod prodeje).
psat muzete i na majl: fiatducato@polous.cz
Možnosti a ceny dopravy
Praha (CR), dohoda...
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam