• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    CHA1NDLER: Podle toho co tu píší ostatní, tak je asi chyba na tvé straně. Dost jsem si užíval situací, kdy si mě letadlovka vzala za cíl a nedopadl jsem dobře. První nálet s torpédy se vyhnu, případně jedno chytím, on se vzápětí otočí a pošle mi to do boku. Něco sundám, ale vše teda ne. Nemá letadlovkář možnost se vyhnout těm ničivým výbuchům na okraji? Mám pocit, že zkušení hráči se tomu dokáží vyhnout, případně dostanou minimální škody.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak happy new eve! Hodne fragu, malo ohnu a zaplaveni a aspon 70wr bando!

    THEODORT
    THEODORT --- ---
    CHA1NDLER: tohle je jen dalsi z rady dukazu ze to jen neumis, nevim co v tom porad hledas za buhvijaky figle. youtube, ucit se, hledat chyby predevsim u sebe a ne u jinejch hracu, az prijde ta doba kdy to budes moct delat, poznas to (a budes se podle toho adekvatne chovat jiz ve hre nez bys to pak komentoval nekde na netu)
    btw, co mas za nick, Velky_K....? No, napada me spousta variant, ale asi zadna spravna
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KURE: Asi mas pravdu, prisel cas :)
    KURE
    KURE --- ---
    LIQUIDFREAK:
    MATHEZ: tekrmte to...
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    LOL
    V ranked jsou lodi spawned v jednom svazu (oproti random, tam je svazu vic), predvoj svazu tvori DD ktera spotuji; ukolem CV je tohle DD spotnout a znicit nebo permaspotovat dokud neni znicen aby torpedy neohrozil hlavni svaz. Jeden svaz nicmene neni pravidlem, obcas se rozdeluji

    Lemming train neni legitimni strategii, lemming train je popis situace kdy strategie neexistuje, tj. svaz lodi v presile zastavi pri kontaktu se slabsim protivnikem a po chvilce preslapovani na miste se necha rozstrilet na cucky.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHA1NDLER: Jo jeste jedna dulezita vec, nevim jeslti si na ni narazil. Pokazdy, s kazdou novou letkou si hned po vzletu jednu odhod, at se ti zacne vracet a ty tak brzy neprijdes o letadla.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHA1NDLER: Zrovna v rankedech nechapu, vzhledem k tomu ze je tam mene lodi, casto nebudou u sebe tedy je pro tebe jednodussi nekoho vyndat. A Tendle screen jen potvrzuje, ze to hrajes jak lama. Protoze, enemy DD je v tomdle pripade tvuj hlavni target. Tys ho neporesil tak si easily vyfarmil zbytek tymu.
    GG, imo cas si najit jinou hru
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    CHA1NDLER: Nevím co děláš špatně, ale jako bitevkář nemůžu říct, že by CVčka bylo něco, co by mi nemohlo škodit. Spíš naopak. Dost je nenávidím.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    WASPER: to je divný, to se mi nestalo. Dojel jsem na rank 1 v bronzový lize a kvalifikaci jsem jezdil s T9-10 loděma a s hráči ze stříbrné ligy (na obou stranách, někdy byl u enemáků ještě další kvalifikující se)
    WASPER
    WASPER --- ---
    ad letadlofky. trenuj to na misich tam nebudes ostatni srat a navic boti jezdi vzdycky stejne vipilujes tam skill. oproti drivejsku je mozno doustredit palbu AA. Neutoc hned. Prioritni sector ma cooldown. A na ty torpeda si dej skill na rychlost. a nezapomen vyvesit vlajky na zaplaveni, pozar. fightery haz hlavne pratelskym dd a vzdalenym osamocenym lodim na kridlech.
    WASPER
    WASPER --- ---
    ad rankedy. ja to taky moc nechapu. kvalifikoval jsem se na T10/T9 pak pokracuji s T8 kde v mem tymu pro kvalifikaci jsou vsichni bronz krome nepratel kteri jsou vsichni silver. Z 8 bitev 8 proher. Ackoli se snazim komunikovat tak vsichni jedou jako dementi na vzdalenej cap a pak jeste za nej nepratele zabiji me a 1 bitevku capnou zbxtek a pak je rozebrou v rohu.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    THEODORT: já osobně nechápu vůbec smysl té kvalifikace. to že se doplazím na rank 1 by mělo bohatě stačit. Místo toho ale pak jezdím jakože rankedy s lidma z vyšší ligy a absolutně kvůli ničemu
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    THEODORT: to není poprvé, je to prostě udička aby si lidi ten Strasbourg koupili místo jezdili
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    jake bude prekvapeni ze k dojeti finalniho ukolu zeleny kampane je treba Strasbourg, ktery jde bud koupit anebo vyjet z modry kampane, a pak mit na dojeti zeleny kampane cca 6 dnu..
    CABA
    CABA --- ---
    BIO23: Můžeš si zopakovat ukol, dostaneš hvězdy nikoliv, odměnu.
    KURE
    KURE --- ---
    BIO23: můžeš plnit víckrát ty ktery jdou.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    jak mám kurva splnit ukol z kampaně lodě a osudy (ta zelená růžice) když nemám Hizen? těch osum hvězd nemám jak nasbírat
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    CHA1NDLER: záleží jak je video starý, CV se poměrně dost stále mění a nedávno byl právě update všech zaměřovacích elips u letadlovek.

    Panely takhle s HP jsou mod který si musíš doinstalovat - hledej WoWs modstation nebo Aslain WoWs modpack
    NYXALLAH
    NYXALLAH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam