• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JASONEKKBrumle - Oficiální skupina na podporu brumle v Česku
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    WAMP_ELF: nepamatujeme,,, uz jsi byl na workshopu?
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    WAMP_ELF: Cau, jedna vec. Tenhle material se obrabi. Tedy pilovat, brousit a frezovat. Material je dost krehkej na kovani! Obecne se vezme kulatina, obrousi do patricnych tvaru a pak se konce ohnou k sobe.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    nevím jestli si pamatujete když jsem říkal že zkusím brumle z bronzu- zkusil jsem a měl jsem problém zkovat kulatinu do klínu, asi to bude opravdu jen na odlejvání. Takže celkem zklamání ale co se dalo čekat.
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    TROLLILA: Vidis, ze to jde;)
    TROLLILA
    TROLLILA --- ---
    Jo a pořád jsem se nemohla zbavit myšlenky na to alikvótní zpívání... A mám nový vzor. Ta paní je naprosto neuvěřitelná!
    http://www.youtube.com/watch?v=-uceLihsxrY (cca od 2. minuty hraje a zpívá)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    TROLLILA: Nazdarek ;) diky za takovou odezvu! Jsem rad, ze se ti to libilo;) priste nevim, jestli toho tolik predvedu, ale rozhodne nudy nebude! Za 13 dnu ahoj!!!
    TROLLILA
    TROLLILA --- ---
    Chci hrozně moc poděkovat za včerejší brumlání. Pro mě to byl zatím asi ten úplně nejlepší ze všech workshopů a jsem hrozně nadšená. Nejradši bych hrála i v tramvaji. Doufám, že za dva týdny si zase tak dobře zahrajeme a naučím se tolik nových věcí :)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    TROLLILA: A já se chci připomenout s tou reportáží ;) Děkuji.
    TROLLILA
    TROLLILA --- ---
    Zatím to vypadá, že kromě přednášky (do sedmi) nic nemám, takže pokud se do té doby nic jiného nevyklube, tak dorazím - opět s nějakým tím zpožděním, ale zato s velkou radostí :)
    KATALINA
    KATALINA --- ---
    JASONEKK: bohuzel:( to budu zrovna pryc. Az priste zas..
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    6.11. WSB ? Půjdete?
    TROLLILA
    TROLLILA --- ---
    Já mám rozhodně velký zájem. Už se nemůžu dalšího WSB dočkat!
    KATALINA
    KATALINA --- ---
    JASONEKK: byl by;)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    23.10. 18:00 (Praha) - by se mohl konat po delší době WSB!!! Byl by zájem?
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    NIKIL: Ahoj NIKIL, Jak píše R0C3S3K... Jinak lepší koupíš třeba v www.countryhome.cz, ale do pátku to nestihneš ;) Pak tomu obdarovanému rovnou ukaž www.brumle.cz ;)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    NIKIL: zakladni schwartzku koupis kolem 150 korun v kazdych hudebninach, zajdi si treba v praze na jungmanak
    NIKIL
    NIKIL --- ---
    Ahoj, potřebovala bych sehnat brumli do pátku, chtěla bych to věnovat jako dárek:) nemáte tušení, jestli se dá sehnat někde v Praze nebo okolí? děkuji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam