úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
NDVD
reference:
+19
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
DELL LATITUDE Win : 1 inzerát
Win Pro : 2 inzerát
LATITUDE Win : 1 inzerát
DELL Win : 1 inzerát
DELL LATITUDE : 1 inzerát
Pro : 90 inzerát
Win : 4 inzerát
LATITUDE : 1 inzerát
DELL : 1 inzerát
nabízím
DELL LATITUDE E6220, SSD, Win 7 Pro 64bit, 1.5 Kg
Profesionální a velice přenosný notebook Dell v dobrém stavu za skvělou cenu!
Prodám výkoný a superpřenosný profesionální notebook Dell Latitude E6220 s externí DVDRW mechanikou a brašnou! Laptop je ve velice dobrém stavu, má pouze minimální známky používání. Tělo je ze slitiny magnézia, takže je velice odolné, ale přesto váží jen kolem 1,5kg! Procesor: Intel Corei3 M2310@2.10Ghz, paměť: 2GB RAM DDR3, 128 GB SSD, matný 12.5" antireflexní LED display s rozlišením 1366x768, Intel GMA HD, externí DVDRW, Wi-fi, Bluetooth, Webkamera, LAN, 3xUSB, 1x USB + eSata, VGA, HDMI, sluchátkový / mikrofonový audio jack, čtečka paměťových karet, HDMI, VGA, webkamera, čtečka otisků prstů. Navíc má podsvícenou českou klávesnici. Notebook je plně funkční a prošel interní diagnostikou. Na notebooku jsou instalovány Windows 7 Professional 64bit. Možnost za 500 Kč přikoupit novou (nepoužitou) dockovací stanici vč. 130W adaptéru. Pořizovací cena laptopu kolem 49 tis. Notebook si můžete osobně prohlédnout v Praze. Rád Vám odpovím na jakékoliv dotazy ohledně tohoto notebooku!
Tel: 722941460
NDVD
---
---
11:22:00 17.6.2015
Ten jejich za pět, ale nemá SSD, externí mechaniku, pravděpodobně nebude z české distribuce a má "Kosmetické vady (mírně poškozený zadní kryt displeje)".
STAVEBNIK
---
---
9:59:15 17.6.2015
je pěknej, ale cenově dost mimo, ne ?
Dell Latitude E6220 | Levná PC.cz
http://www.levnapc.cz/dell-latitude-e6220.html
NDVD
---
---
16:00:47 9.6.2015
K tomu snad jen to, že notebooky Dell jsou spolu s Lenovem nejpoptávanější zboží mezi použitou výpočetní technikou. Mně samotnýmu prošlo rukama několik desítek nejrůznějších modelů a zřídkakdy měly nějaké vady. Dodávaný adaptér váží kolem 0.5kg.
EX_ESKADR
---
---
10:59:56 9.6.2015
Mam sluzebni E6540, coz znamena vykonejsi a musim uznat, ze vetsi sracku jsem v zivote v ruce jeste nemel
btw: zdroj vazi dalsi 1kg
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam