úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
KULA
reference:
+98
/
-7
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
záruce : 5 inzerát
Lenovo : 1 inzerát
nabízím
Lenovo Miix 2 - v záruce
fullHD displej, 2x kamera, klábosnice, 64gb SSD, orig. balení, Photoshop - OK!
Ahoj,
nabízím 10" laptop 2v1. Předností je výborný displej s rozlišením 1920x1200px. Laptop-tablet má jak přední, tak i zadní 5Mpx kameru s AF. Součástí prodeje je také klávesnice, kde je vestavěn subwoofer JBL.
Celé zařízení má cca. roční záruku v Alza.cz. Prodávám včetně původní krabice a nabíječky. Stav je ok, lehce osahané záda tabletu a na fotografiích klávesnice můžete vidět odpadnuté plasty u usb (výrobní vada, mají to všechny). Nemá to však vliv funkčnost.
Na laptopu jsou originální W8.1 a vše fungovalo jak má. Mile mě překvapil výkon. Jde sice o 4-jádrový atom ale recenze a i mé zkušenosti říkají, že výkon je srovnatelný s prvními Core2Duo procesory. Občas jsem na tom pracoval v Photoshopu a větších věcech a zcela OK!
Používal jsem to při prezentacích, kdy jsem předváděl fHD 360° animace v ultron kvalitě a překvapivě, taktéž bezproblému.
Technické detaily:
http://www.czc.cz/lenovo-ideatab-miix-2-10-1-z3740-64gb-w8-1-office-dock/149915/produkt?gclid=Cj0KEQjww42tBRCO-sfEiO3DvYMBEiQAHeqMKBfKgB5fc0MwSz8jMdFo08oG3xRYSM_MbmLiDe6KLzIaAtTv8P8HAQ
Možnosti a ceny dopravy
Praha nebo poštou po úhradě poštovného předem.
KULA
---
---
16:41:26 13.7.2015
WIRUSS
: Služební 18.4" laptop :)
WIRUSS
---
---
15:26:15 13.7.2015
Důvod prodeje? Je registrován update na W10?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam