úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
AGIBA
reference:
+96
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
studio : 1 inzerát
nabízím
Hračkářství HM studio - potřebuji prodat poukázky
Potrebovala bych od nejake dobre duse vymenit poukazky do hračkářství HM Studio za peníze ;)
Mam prosbicku, dnes jsem v dobrem umyslu koupila prckovi za 2500kc odrazedlo v HM studio, byla tam desne hodna a ochotna pani, tak sem si v dobre vire nechala poradit a s nadsenim privezla kolo domu, ale manzel nadseni nesdilel :(
Sprdl me, ze sem se s nim neporadila, ze je prckovi velke a ze ma uz davno slibene od znameho podobne a za flasku vina :(
Tak sem jela kolo do obchodu vratit a bohuzel nepochodila – penize mi nevratili, i kdyz sem prijela hned do hodiny :( dali mi jen poukazky na dalsi nakup, ale ty jsou mi kapanek k nicemu, potrebovala bych ty penize :(
Nemáte ted v planu udelat nejaky nakup v hrackarstvi? Nebo chodite nekdo do tohoto hrackarstvi pravidelne? Nebo nechcete je nekomu venovat jako darek, na Vanoce, k narozeni prcka?
Ze bysme to nejak domluvili? Byla bych moc vdecna!! Klidnes nejakou slevou nebo za vino nebo taaaaaak
Nemusi to byt na celou castku ;)))
Jeste tam zitra sjedu zjistit, zda by sly vyuzit na eshopu, kterej maji, to mi nejak nedoslo se zeptat na miste, byla sem ztoho nejaka rozhozena, cekala sem, ze penize bez problemu vrati :((
Sortiment maji opravdu veliky, i prodavaji avent veci, ruzny dudliky lahvicky a tak. A taky supr odrazedla :)
Obchody maji ve vsech vetsich mestech, v praze na smichove, quadriu, novodvorske i v harfe a na zlicine a jina mesta...
http://www.hmstudio.cz/prodejny/
Kdyztak moc diky
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam