• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    je to proste jenom o pristupu, postaram se o sebe vs postara se o me nekdo jiny
    ja proste nechapu proc by se o me mel nekdo starat, dokud budu moct se o sebe starat sam a to cekam i od ostatnich..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CHORCHE: furt sou na tom lip nez budeme my. takze z myho pohledu si nemaji na co stezovat...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MRNOBODY: a vsadim se ze mu to staci aby se i v duchodu mel dobre, nebo aspon se nemel uplne spatne
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    SWT: tak zas dnesnim duchodcum je treba priznat, ze oni makali taky na duchod nekomu... a ted uz neumi kolikrat ani s pc
    i kdyz josef tady permanentne mele pate pres devate a nenavist ke komousum, ci ods a proto volim nejake tajtrdliky, to je k smichu

jak ste se tu dotkli, je to o moci a ta ostatni proste dokaze vyignorovat, ci neprosadit se, pak je tezke, tu najit neco kloudneho, soucasna situace vlastne nic nenabizi, at si Sralbotkove a jini defakto vitezove voleb melou, co chtej - Spravedlivy stat a podobny vyslovene hovna
    MRNOBODY
    MRNOBODY --- ---
    ANDY_WARHOL: Mám stejný názor. Můj otec už je pár let v důchodu a přesto na živnostenský list dále pracuje. Sice nevykonává práci v plném rozsahu, ale jako odborníka si ho lidé váží a vyhledávájí.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MRNOBODY: tak je to duchodce. tezko bude makat nekde na stavbe, ale pokud ty zkusenosti ma, tak by se daly prece zurocit docela dobre, zvlast v dnesni dobe slendrianu
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: jenze majetkove priznani je takovy evergreen a nevsiml sem si ze by bylo nekdy prijato... a do programu si kazdej muze napsat co chce :)
    no a tak to sedi na okamuru docela dost, akorat neni dvacet let v politice angazovan.
    takze opravdu nevim koho si tim myslel konkretne
    MRNOBODY
    MRNOBODY --- ---
    ANDY_WARHOL: On tedy cihlu do ruky neveme, ale odborník je to na slovo vzatý :-)
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    ANDY_WARHOL: tak zrovna tuhle angažovanou svazačku s obrovskou moralni flexibilitou jsem nemyslel, to sis to vyložil lehce po svém ;) v programu hledám tyto hesla : majetková přiznání, prokázání nabytí majetku z dob divoké privatizace + zrušení promlčecí lhůty na rozkrádačky z devadesátek, více přímé demokracie a odvolatelnost + kontrolovatelnost politiků, zcela transparentní hospodaření a rozhodování státu. Tohle všechno dohromady má imho dobrou šanci dnešní stav výrazně zlepšit. To, zda-li se bude jezdit 50 nebo 60, či zda bodů bude 10 nebo 12 je pouze odvádění (imho umyslne) od skutečných problémů
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: bud konkretni:) me na ten tvuj popis sedi snad tak maximalne bobosikova :) ale tu si asi nemyslel vid ? (myslim tu skupinu nazorove konzistenstnich, co jsou odmitani medii)
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    JOSEFDRUHY: ... a tady se dostáváme k fazi II zdebilnění národa, včetně vás, milý Pepé. Tihle hoši jsou totiž jen další Bártové, tj lidé, kteří ještě neměli možnost vás zklamat. Ubezpečuji vás, že takových to "mediálně čistých" a nadějných lidí jsou zástupy na několik vašich životů. Mimo to jsou tu také lidé, kteří jsou v politickém dění angažováni přez 20 let, jejich názory ani rétorika se nemění a jsou zejména státními medii stále stejně ignorováni. Takže si vyberte, buď lidi o kterých nic nevíte, kteří neměli ještě možnost se ušpinit a neexistuje jediná záruka, že se tak nestane ( viz Bárta, John ) nebo lidi se skutečným morálním kreditem se stabilními názory a skutečným programem, né prázdná nebo nekonkrétní líbivá hesla.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ale je mi zahadou josefe, proc kdyz mas takovou praxi si nenajdes nejaky brigadu. spousta lidi by byla rada, kdyby jim nekdo nezavisly poradil, jestli jim zednici tu praci odvedli kvalitne nebo ne a podobne, proste takovejch prilezitosti se vali na ulici, ale sedet u internetu a nadavat je stejne jednodusi...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    JOSEFDRUHY: ja s zadnym duchodem nepocitam, makat budu dokud to pude a kdyz to nepude tak prodam barak a doziju z toho, pripadne se o me castecne postaraji deti, pokud budou chtit...
    takze ty bud uplne ticho, ty totiz aspon nejaky duchod dostanes, my co ti na nej ovsem vydelavame dnes, dostaneme nejspis uplny hovno
    SWT
    SWT --- ---
    JOSEFDRUHY: Je vidět, že uvažování typu "celej život jsem poctivě pracoval, tak se o mě teď NĚKDO postarejte, abych se měl dobře", je uvažování špatné, a vede k osobní frustraci z vlastní viny.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    VYHULENY_UFO: citace : "sorry jako clovece, nechodil jsem 17let do skol (zakladni, stredni a vysoka), abych pak nekde makal za 10-12litru. vy ste se snad zblaznil,"
    Reakce : no to je fakt !!...; ani já !, "bych" nedělal celý život, coby inženýr, stavbyvedoucího na stavbách a po revoluci 5-6 let jako majitel stavební firmy ( kterou potopili dlužníci a Klausovské zákony nevymožitelnsoti dluhů ), abych "za to", za celoživotní práci, dostal 7.300,-Kč důchodu, ani já bych to nedělal...za takový důchod ( který se mi za 4 roky valorizačních kroků ) naštěstí zvýšil na 10.200,_Kč . ... i tak je to na chcípnutí..., bohužel, bohužel v tom podobně žije veškerá důchodová populace a spoustu ostatních poctivě, po celý život pracujících, lidí. - - Ta soudobá chudoba je defacto v "pocitovém měřítku" stejná jako před 50 ti lety za socializmu, nic se pro chudé nezlepšilo, a pokud..., tak zzzzzatraceně málo.
    Já Vám takové zacházení ( jako máme my po 50 ti letech ) v důchodu od společnosti přeji...užijte si to.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    a uz konecne pochop, bohaty neni ten co vydelava za rok milion, i kdyz se to nekomu, kdo ma takovy smesny plat, zdat muze. bohaty je ten, co za rok vydela nekolik milionu, spis desitek milionu nebo miliard
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    JOSEFDRUHY: a proc si se vic neucil ?
    nuti te nekdo makat za 12 tisic ? nenuti, zvys si kvalifikaci a dostanes se urcite na lepsi
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    VYHULENY_UFO: Bůh s vámi , B O H A T Y M I, po volbách. Né s námi chudými. - - Pochopíte to ??? Společnost a hlavně ti bohatí tady nejsou "celá společnost", nejsou tu sami pro sebe. Takže "proč" bůh s námi ? , spíš Bůh s Vámi, néé ?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ANDY_WARHOL: respektive typicky komunisticke mysleni, ze se musime mit vsichni stejne - ale stejne spatne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam