• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    "Sám jsem si nesmírně přál tyto materiály uveřejnit, ale protože platí zákon na ochranu osobních údajů, já jako prezident nemohu porušit zákon. Nicméně tyto materiály jsou natolik závažné, že věřím, že oba dva rektoři odejdou přesvědčeni, že moje rozhodnutí je správné," uvedl prezident Miloš Zeman k dokumentům, které se mají týkat osob kandidátů na profesory. "Mám problém věřit, že by tam něco skutečně zásadního mělo být, ale nevím," uvedl bývalý rektor UK Václav Hampl.

http://www.ceskatelevize.cz/...rektori-jednaji-se-zemanem-o-profesorech-preda-jim-zavazne-materialy/
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    TALPENNY: Zkus tyto věty srozumitelněji rozčlenit a nezapomeň se naučit báseň k poctě Miloše Zemana: [ GUYVER @ Ing. Miloš Zeman - Prezident České republiky ]
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Tak posledni dve a uz koncim, branice mne celkem boli :)))

PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Bacha na nej :-D

TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Tibet je OT !
    lol
    Jo to okupovala a Británie taky tak až přijede královna doufám že budeš s transparentem v první lajně.
    BTW koukám že Havloidi budou řešit Tibet ještě za milion let v předaleké galaxii a čí řady někdo rozšíří anebo nerozšíří naprosto nikoho nezajímá-možná tak obstarožní,notně omšelé a sexuálně frustrované odpůrce Zemana :)
    Tyvle a von řeší už taky hrozně jako tu gramatiku :D
    To zase někde v nákupáku visela reklama na učebnici hned vedle slev na gothaj

GUYVER: Chápu že lízání prdele je u vás v kravíně oblíbený sport a dnes jsi musel místo vzpouzející se stračeny vzít zavděk mladým statným býčkem Hugem což je vpodstatě kromě hate na Zemana a ohmatané učebnice ČJ pro nejmenší tvoje jediná životní náplň,nicméně ještě víc low než buran řešící na internetu gramatiku je buran co vykřikuje že je někdo odkudsi z vesnice :D
    Jsi prostě dement,milý Guyvere a nadto dement co si asi pěkne dlouho nevrz ale je strašná prdel do tebe prudit
    LOPIK: ROFL
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LOPIK: Tobě asi výraz "hyperbola" moc neříká, že?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    GUYVER: Jo tak to bude - Mrázek schválně takhle mluvil do telefonu před patnácti lety o Zemanovi, aby se mu to hodilo v roce 2018 do kampaně - teď si na to kápnul, jsi fakt mozek..
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    Rektoři nepozdravili u vrbiček?
    „Já jsem si nesmírně přál tyto materiály zveřejnit, ale protože platí zákon na ochranu osobních údajů, já jako prezident nemohu porušit zákon, nicméně tyto materiály jsou natolik závažné, že věřím, že oba dva rektoři odejdou přesvědčeni, že moje rozhodnutí je správné,“ řekl ve čtvrtek prezident Miloš Zeman při návštěvě sněmu Hospodářské komory.
    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/...jez-odmita-jmenovat-profesory-1fq-/domaci.aspx?c=A150528_133358_domaci_kop
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    VYHULENY_UFO: Jinak k tomuhle - Zeman jako jeden z mála se k tomuhle nějakým způsobem postavil a často je mu těma samýma kritikama vyčítáno jak má být "pomstichtivej" jen protože se k těm lidem v kterých se zklamal chová dost tvrdě. Samosebou se to nekreje s "veřejnou" záští, takže třeba na Kavana Zeman plivat asi těžko bude..
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LOPIK: Ten smysl je jasnej: podpora Národního Ideálu Bodré Umaštěnosti.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    VYHULENY_UFO: Ne, takhle to chápu jen lidi, co tak chápat chtějí. Ten smysl je naprosto jasnej, navíc si to každej dobře pamatuje (kromě bláznivýho Urbana, který žije už pár let v nějaký alternativní dimenzi)
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Tohle se Talpenny povinně naučí nazpaměť:

Ten prostý muž,
    jenž maže si svůj chleba sádlem-
    kdo by to do něj řekl, že vládne mocným prezidentským pádlem?
    Ten prostý muž,
    jenž přihýbá si ze sklenice piva,
    kdo by to do něj řekl, že se z poštovních známek na nás dívá?

Dobrota ve tváři se mu zračí,
    úsměv má milý,
    však ti, kdož by mu chtěli škodit,
    nejednou tvrdou mincí zaplatili.
    za svoje zrady, za své skutky podlé,
    neboť jen On ví, co je pro nás dobré.

Ten prostý muž,
    v jedné ruce skývu,
    ve druhé džbán,
    není nikdo jiný, nežli náš milovaný president-
    MILOŠ ZEMAN!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    VYHULENY_UFO: Ono s tim chlebem a sádlem to bylo tak, že Mrázek prohlásil v odposleších tohle ""Mlhovi peníze nic neříkají. Mlha tak akorát chleba se sádlem a tři okurky, a aby ho lidi měli rádi." Opačnej smysl, než co se marnej Urban snaží sdělit..
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    Podnikatele se na Ovara vysrali, musel vymáhat z Putina dluhy úplně sám!
    Vymáhání pohledávek je dle prezidenta málo známým a velmi nevděčným úkolem politika. Prezident v této souvislosti zmínil svoji snahu vymoci při setkání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem pětimiliardovou českou pohledávku ze stavby elektrárny na severu Ruska a dopis, který zaslal vietnamskému prezidentovi týkající se pohledávek u kamenolomu, kaolínky a cukrovaru, u něhož se prý česká ztráta pohybuje na úrovni 700 milionů.
    Zeman se do toho opřel. A vynadal všem v sále, ačkoliv prý přátelsky. Došlo i na Putina | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...vynadal-vsem-v-sale-ackoliv-pry-pratelsky-Doslo-i-na-Putina-377150
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: MĚSTO vole! MĚSTO!!! Potom je taky Město Touškov u Plzně. Tam má Hnědomysl bratrance Trusomysla.
    PLANDAK: Přišly v takovém kufříku z Bamberku.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Což o Hnědomyslových větách říci nelze.
    Víš, Hnědomysl je z MĚSTA! Jmenuje se Albrechtice a to, že jde o MĚSTO, má dokonce v názvu. (Osada Burkvíz)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    ja jsem spis zvedavej jestli ty superdupermegakrutoprisnetajny materialy, ktere si panko president vytahl z analu presvedci pany rektory :-D
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Símťe, on ani neví kde takový Tibet leží.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    HNĚDOMYSL: To ani ne čárka akorát mě pobavilo čárka kterak se nějaká venkovská studentka (naproto mylně) domnívá čárka že její meganázory na Tibet čárka případně výzvy k rezignaci někde někoho zajímají - ostatně častá nemoc prezidentových rádobyodpůrců čárka lol tečka
    je na opačné straně barikády než šlonzák z vyloučené lokality působící na chráněném místě zametače chlévu bývalého JZD
    Představa vyloučené lokality, působící na místě zametače velice pobavila. Ta kořalka z hoven ti, jak vidím, nenávratně koroduje mozkové závity. Věru, časté u uctívačů Ovara. A jak se těšíš až budeš dělat vešebta? To bude probíhat tak, že až budou Ovara pálit, vrhneš se, společně s Romanem, do rozpálené pece, abys mohl i na onom světě lízat prdel Jeho Zemanstva.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: To ani ne akorát mě pobavilo kterak se nějaká venkovská studentka (naproto mylně) domnívá že její meganázory na Tibet případně výzvy k rezignaci někde někoho zajímají-ostatně častá nemoc prezidentových rádobyodpůrců lol

GUYVER: To nevim co by tam dělal,je na opačné straně barikády než šlonzák z vyloučené lokality působící na chráněném místě zametače chlévu bývalého JZD v polském vlastnictví založeném na přímluvu místního písmoznalce pana Josefa, názory na prezidenta dle všeho tebou zfanatizovaný kolektiv hnojkydů od doby přímé volby ostře rozdělují a předpokládám že na férovku na poli se Zemanovci již nejednou došlo-raději tedy ostři vidle a klikuj,zneužíváním hospodářských zvířat a slaboduchými výlevy na Nyxu kondici nutnou pro vymýcení rudého zla opravdu nenabereš :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam