• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SEOMAN: nevystrida. cervena ksiltovka znamena prohru.
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    A ted si vem, ze ho vystrida Bures...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    RAGNAROK: Zvací dopis?
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    S cim asi Zeman vyleze ve svych poslednich dnech prezidentstvi. Amnestie tu uz byla. Co by tak asi moh posrat nejvic?
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    toho uz nema cenu vubec komentovat
    TOFI
    TOFI --- ---
    Kdo je tady pánem. Miloš Zeman se vrátil a dělá klukoviny • RESPEKT
    https://www.respekt.cz/komentare/kdo-je-tady-panem-milos-zeman-se-vratil-a-dela-klukoviny
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //dva pedofilove

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //stale asi zije

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //vypada to, ze mozna jeste zije....

    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JPLABS:
    Přesně. Chybí tu rozumnej středař kterej chápe pravidla moštárny jako třeba Macron kterej odmít bejt instantní antiLe Pen a jede si tak nějak to svý. Jinak k tomu práskání- bavil jsem se vedle s polákama o Walesovi a víceméně došlo na shodu že představa kterak opoziční předák,postava na exponovanym místě etc. neochvějně stojí za svym za všech možnejch i nemožnejch okolností je z říše pohádek a to v předmětný diskuzi šlo o postavu zcela jinýho formátu než tady zmíněný :)

    Máslo na hlavě tady má kdekdo a takový ty Velký Demokrati co všude možně i nemožně podporovali Schwarzenberga a plamenně hovořili o demokracii a západních hodnotách podepisovali Antichartu,pak tu byl kandidát kterej vařil ze sázek a jezdil v době pozvolna skomírající normalizace do USA-vzhledem k tomu že seš evidentně pamětník tak víš jak moc je pravděpodobný že tohle bylo "zadarmo"-atakdál takže...
    JPLABS
    JPLABS --- ---
    TALPENNY: já k volbám nechodím, prostě proto, že jaksi není koho volit. Jeden můj bývalý spolužák z ČVUT, který se dal na dráhu politika a stal se z něj poslanec - turista, vystřídal postupně několik stran, až z kariéry politika vystoupil, mi onehdá poovídal, že "Nejdůležitější a každodenní činností poslance ČR je shánět kompromitující materiály na ostatní poslance a členy vlády". jen tak lze prý přežít a případně to "někam dotáhnout".
    Miloška (říkám tak familiérně Miloši Zemanovi), zám od vidění ze zakládání Prognosťáku, kam mne vyslali onehdá z ČSAVB. Šel jsem tam místo mého šéfa, který byl pozván, ale byl líný a nechtělo se mu. Pobyl jsem na té schůzi asi 2 hodiny, coby pozorovotal. Pozoroval jsem ty !pány", jak se titulují soudruhu... a odešel jsem.
    Později, v prosinci a 1989 a lednu 1990 jsem některé ty "pány" opět uviděl v TV. Jenže to už si neříkali "soudruhu".
    O mnoha těch pánech a dříve soudruzích, vedla STB velké svazky. Některé se jim povedlo ujkrást a zlikvidovat, některé odvezli sověti do Moskvy.

    A abych nezapomenul, což se v Česku moc neví a vědět ani nechce (Česko se totiž stále nevyrovnalo s vlastní minulostí a má k této akci velký odpor).
    Proti Žofínu v Praze stojí budova, která do roku 1990 patřila NDR ("NDR" není NordDeutsche Rundfunk, ale bývalá Německá Demokratická Republika - to pro upřesnění pro mladší ročníky).
    V této budově v Praze bylo špiclovací centrum východoněmecké STASI. Odkud to vím? Vím to asi tak 3 roky, když jsem si udělal výlet do Berlína, do čtvrti Pankow, kde STASI sídlila a věnoval jsem 4 dny, kdy jsem strávil uvnitř a prohlížel si zpřístupněné, naskenované dokumenty. O českých papaláších, jak na sebe donášeli, o Karlu Gottovi, o Heleně Vondáčkové, Václavu Neckářovi a mnoha dalších. Též o Miloškovi.
    STASI archívy jsou kolosální. Česká STB , to byli amatérští břídilové proti STASI. STASI založil Erich Honhnecker, dosadil tam svého kámoše Mielkeho, který to pojal německy důkladně, tak, že špicloval i Ericha Honneckera a jeho manželku Margrit. V Praze zřídil Mielke "pobočku" s výhledem na Pražský Hrad :) Stačil lepší dalekohled, že....
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LUKEH:
    Tak pokud si někdo myslí-ofc v rámci příslušnosti k intelektuální elitě-že přímá volba prezidenta někde v Kocourkově a nadto neprezidentskym systému něco reálně znamená může si to myslet dál :D
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    TALPENNY: jako nezcestovalej trouba a nedouk si nepřipadá nikdo, obzvlášť chronický nevoliči ne.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LUKEH:

    No měli by ale... Obloukem se ovšem dostáváme k tomu že ty co to někam fakt dotáhli volby v ČR totálně nezajímají :)
    Každopádně já si jako nezcestovalej trouba a nedouk zrovna nepřipadám-při vší skromnosti- a i jakožto chronickej nevolič jsem Zemana považoval ze lepšího kandidáta než jeho protějšek a to samý v bleděmodrym u Trumpa vs Clinton,ta byla IMHO ještě signifikantně nevolitelnější než Schwarzenberg.
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    TALPENNY: tak většina těhle fachmanů ale opravdu má mnohem lepší přehled a schopnost tyhle věci posoudit, právě protože byly někde ve světě (i když třeba jako instalatér), měli srovnání, nabrali nějaké zkušenosti a podobně. Jejich protějšek, kterej dělal stejnou práci zaprděnej někde v kanclu a po večerech chodil na pivo na růžek je na tom fakt hůř.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JAKKILLER:

    Beru to tak že na jednoho úspěšného overseas připadá XY bezejmennejch corporate i manual nigaz který zaujali tak tim že jsou levnější než lokálové.Pak dochází k zábavnejm situacim když au pairky,sezonní dělníci apod. po návratu případně skrz sociální sítě apelují na prostý plebs koho mají a nemají volit a prezentují se jako prozřevší úspěšná elita :D
    #Sorryjako ale viděl jsem to X krát.

    Jinak alkohol piju asi tak čtyřikrát do roka a THC mi nikdy nic moc neřikalo,jsou tu lepší věci a úplně legální :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //bu bu bu bojte se. peklo prichazi

    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    TALPENNY: To je nejaka tvoje pivne/zhulenecka statistika nebo kde to beres?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SEOMAN:
    Tim myslíš ty podržpolívky co jen asi v 98 procentech někde jezdí s ještěrkou,obracej burgery,makaj na poli nebo dokonce "pečujou o blázny" apod. co jako venku (!!!) nevolej toho Zemana a myslej si že jsou Někdo :D?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam