• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //jedna starsi...

    LINKOS
    LINKOS --- ---
    SEOMAN: tohle je aspoň naděje pro všechny tupý děcka, že mohou být i miliardáři i premiéry.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SEOMAN: nevystrida. cervena ksiltovka znamena prohru.
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    A ted si vem, ze ho vystrida Bures...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    RAGNAROK: Zvací dopis?
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    S cim asi Zeman vyleze ve svych poslednich dnech prezidentstvi. Amnestie tu uz byla. Co by tak asi moh posrat nejvic?
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    toho uz nema cenu vubec komentovat
    TOFI
    TOFI --- ---
    Kdo je tady pánem. Miloš Zeman se vrátil a dělá klukoviny • RESPEKT
    https://www.respekt.cz/komentare/kdo-je-tady-panem-milos-zeman-se-vratil-a-dela-klukoviny
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //dva pedofilove

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //stale asi zije

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //vypada to, ze mozna jeste zije....

    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JPLABS:
    Přesně. Chybí tu rozumnej středař kterej chápe pravidla moštárny jako třeba Macron kterej odmít bejt instantní antiLe Pen a jede si tak nějak to svý. Jinak k tomu práskání- bavil jsem se vedle s polákama o Walesovi a víceméně došlo na shodu že představa kterak opoziční předák,postava na exponovanym místě etc. neochvějně stojí za svym za všech možnejch i nemožnejch okolností je z říše pohádek a to v předmětný diskuzi šlo o postavu zcela jinýho formátu než tady zmíněný :)

    Máslo na hlavě tady má kdekdo a takový ty Velký Demokrati co všude možně i nemožně podporovali Schwarzenberga a plamenně hovořili o demokracii a západních hodnotách podepisovali Antichartu,pak tu byl kandidát kterej vařil ze sázek a jezdil v době pozvolna skomírající normalizace do USA-vzhledem k tomu že seš evidentně pamětník tak víš jak moc je pravděpodobný že tohle bylo "zadarmo"-atakdál takže...
    JPLABS
    JPLABS --- ---
    TALPENNY: já k volbám nechodím, prostě proto, že jaksi není koho volit. Jeden můj bývalý spolužák z ČVUT, který se dal na dráhu politika a stal se z něj poslanec - turista, vystřídal postupně několik stran, až z kariéry politika vystoupil, mi onehdá poovídal, že "Nejdůležitější a každodenní činností poslance ČR je shánět kompromitující materiály na ostatní poslance a členy vlády". jen tak lze prý přežít a případně to "někam dotáhnout".
    Miloška (říkám tak familiérně Miloši Zemanovi), zám od vidění ze zakládání Prognosťáku, kam mne vyslali onehdá z ČSAVB. Šel jsem tam místo mého šéfa, který byl pozván, ale byl líný a nechtělo se mu. Pobyl jsem na té schůzi asi 2 hodiny, coby pozorovotal. Pozoroval jsem ty !pány", jak se titulují soudruhu... a odešel jsem.
    Později, v prosinci a 1989 a lednu 1990 jsem některé ty "pány" opět uviděl v TV. Jenže to už si neříkali "soudruhu".
    O mnoha těch pánech a dříve soudruzích, vedla STB velké svazky. Některé se jim povedlo ujkrást a zlikvidovat, některé odvezli sověti do Moskvy.

    A abych nezapomenul, což se v Česku moc neví a vědět ani nechce (Česko se totiž stále nevyrovnalo s vlastní minulostí a má k této akci velký odpor).
    Proti Žofínu v Praze stojí budova, která do roku 1990 patřila NDR ("NDR" není NordDeutsche Rundfunk, ale bývalá Německá Demokratická Republika - to pro upřesnění pro mladší ročníky).
    V této budově v Praze bylo špiclovací centrum východoněmecké STASI. Odkud to vím? Vím to asi tak 3 roky, když jsem si udělal výlet do Berlína, do čtvrti Pankow, kde STASI sídlila a věnoval jsem 4 dny, kdy jsem strávil uvnitř a prohlížel si zpřístupněné, naskenované dokumenty. O českých papaláších, jak na sebe donášeli, o Karlu Gottovi, o Heleně Vondáčkové, Václavu Neckářovi a mnoha dalších. Též o Miloškovi.
    STASI archívy jsou kolosální. Česká STB , to byli amatérští břídilové proti STASI. STASI založil Erich Honhnecker, dosadil tam svého kámoše Mielkeho, který to pojal německy důkladně, tak, že špicloval i Ericha Honneckera a jeho manželku Margrit. V Praze zřídil Mielke "pobočku" s výhledem na Pražský Hrad :) Stačil lepší dalekohled, že....
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LUKEH:
    Tak pokud si někdo myslí-ofc v rámci příslušnosti k intelektuální elitě-že přímá volba prezidenta někde v Kocourkově a nadto neprezidentskym systému něco reálně znamená může si to myslet dál :D
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    TALPENNY: jako nezcestovalej trouba a nedouk si nepřipadá nikdo, obzvlášť chronický nevoliči ne.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LUKEH:

    No měli by ale... Obloukem se ovšem dostáváme k tomu že ty co to někam fakt dotáhli volby v ČR totálně nezajímají :)
    Každopádně já si jako nezcestovalej trouba a nedouk zrovna nepřipadám-při vší skromnosti- a i jakožto chronickej nevolič jsem Zemana považoval ze lepšího kandidáta než jeho protějšek a to samý v bleděmodrym u Trumpa vs Clinton,ta byla IMHO ještě signifikantně nevolitelnější než Schwarzenberg.
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    TALPENNY: tak většina těhle fachmanů ale opravdu má mnohem lepší přehled a schopnost tyhle věci posoudit, právě protože byly někde ve světě (i když třeba jako instalatér), měli srovnání, nabrali nějaké zkušenosti a podobně. Jejich protějšek, kterej dělal stejnou práci zaprděnej někde v kanclu a po večerech chodil na pivo na růžek je na tom fakt hůř.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JAKKILLER:

    Beru to tak že na jednoho úspěšného overseas připadá XY bezejmennejch corporate i manual nigaz který zaujali tak tim že jsou levnější než lokálové.Pak dochází k zábavnejm situacim když au pairky,sezonní dělníci apod. po návratu případně skrz sociální sítě apelují na prostý plebs koho mají a nemají volit a prezentují se jako prozřevší úspěšná elita :D
    #Sorryjako ale viděl jsem to X krát.

    Jinak alkohol piju asi tak čtyřikrát do roka a THC mi nikdy nic moc neřikalo,jsou tu lepší věci a úplně legální :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam