úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
PANPOSPA
reference:
+100
všechny inzeráty uživatele
Autodoprava / stěhování / festivaly
Dodávka do 3,5t Mercedes Sprinter + pracovníci
1000 CZK
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
bytu Praha : 1 inzerát
Prodej Praha : 6 inzerát
Praha : 453 inzerát
bytu : 1 inzerát
Prodej : 7 inzerát
nabízím
Prodej bytu 2+kk, Praha 4 - Komořany, 37m²
Nabízím k prodeji byt 2+kk v klidné části Prahy 4 - Komořany s celkovou rozlohou 37m² v osobním vlastnictví. Byt se nachází v 6. NP z celkových osmi a prošel kompletní rekonstrukcí dle architektonického projektu s důrazem na maximální využití vnitřního prostoru. Ve všech místnostech jsou nové rozvody elektřiny a nově položená dlažba nebo plovoucí podlaha. Do bytu se vchází útulnou předsíní s prostornou vestavěnou skříní, po levé straně je samostatné WC s umyvadlem. Dále pak obývací pokoj s kuchyňským koutem vybaveným indukční varnou deskou, vestavěnou troubou, myčkou nádobí a digestoří. Koupelnu s vanou a ložnici doplňuje velmi praktická úklidová místnost, kterou velmi oceníte. Byt je situován na východ, z okna je krásný výhled do klidné čtvrti a lesa. K bytu náleží sklep. Parkování před domem. Dům je po zateplení fasády, má plastová okna, nový výtah a stoupačky. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost. Do pěti minut pěší chůzí se nachází autobusová i vlaková zastávka Komořany. MHD se lze do centra dostat za 30 minut a vlakem na Hlavní nádraží za 25 minut. V blízkosti se nachází nejdelší cylkostezka v Praze vedoucí podél Vltavy z centra Prahy až do Vraného nad Vltavou, les na příjemné procházky a celkově klidné prostředí. Byt prodávám z důvodu odjezdu do zahraničí.
Kontaktujte mě prosím buď do pošty, na email prodejkomorany@centrum.cz nebo napište sms na tel. číslo 774308372 a já Vám zavolám.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam