úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
DALLEA
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
kniha Průvodce : 1 inzerát
Průvodce : 3 inzerát
kniha : 24 inzerát
nabízím
kniha Průvodce těhotenstvím a porodem
Kniha je ve výborném stavu. Původní cena byla 365 Kč, prodám za 180 Kč + poštovné, možný osobní odběr.
Otevřeně o těhotenství, porodu a rodičovství Je mi 37 let a ráda bych zkusila otěhotnět. Odkládala jsem to příliš dlouho? Mám astma. Mohu používat inhalátory i v těhotenství? Jsem ve 35. týdnu a mívám křeče v lýtkách. Co s tím? Mám epilepsii – budu potřebovat speciální péči? V průběhu těhotenství jsem několikrát slabě krvácela. Bude dítě v pořádku? Škytají děti v děloze? Jsem si jistá, že jsem to cítila. Co to je asistovaný porod? Jakým způsobem se přerušuje pupečník? Je v pořádku dávat dítěti nejen mléko, ale i vodu? Průvodce obsahuje vše, co potřebujete vědět – od početí až po první týdny života s novým miminkem Stovky všeobecných i specifických, intimních i bázlivých otázek ze života zodpovězených zkušenými porodními asistentkami s využitím nejnovějších informací Průvodce mějte stále po ruce – je to vaše asistentka na telefonu 24 hodin denně Autorka je ředitelkou midwivesonline.com, přední webové stránky pro porodní asistentky, odborníky a nastávající rodiče.
Formát: 183 x 235 x 20 mm
Počet stran: 320
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Možnosti a ceny dopravy
+ poštovné
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam