úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
TADYTOMAS
reference:
+2
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
vložky bot velikost : 1 inzerát
modré velikost : 1 inzerát
bot velikost : 2 inzerát
vložky velikost : 1 inzerát
vložky bot : 1 inzerát
velikost : 17 inzerát
modré : 2 inzerát
bot : 8 inzerát
vložky : 1 inzerát
nabízím
Ortopedické vložky do bot MEMOGEL - modré (velikost 44)
Prodám vynikající ortopedické vložky, zcela nové, používané asi půl dne (koupil jsem si je do bot, jež jsem se nakonec rozhodl reklamovat). původní cena přes 800 Korun.
Vložky MEMOGEL snižují tlak a namáhání nohou, chrání klouby, svaly a šlachy a tím usnadňují chůzi. Umístění gelových částí podle účelu použití ortopedické vložky (rozlišeno barvou) umožní výborné rozložení tlaku. Další přednosti ortopedických vložek MEMOGEL:
● použitá technologie HYDROENERGY dokonale zajišťuje hydrostatický efekt – pohyb je okamžitě přeměňován v energii
● povrchový materiál SILVERLINE obsahující 10 % stříbra má antibakteriální funkci a výbornou absorpční schopnost
● střed vložky tvoří materiál na bázi MEMOPUR s vynikajícími tlumícími vlastnostmi a velkou regenerační kapacitou
● ortopedické vložky MEMOGEL dokonale vedou patu, podporují příčnou i podélnou klenbu nohy
● jsou určeny pro potřeby jednotlivců při aktivitách s dynamickým pohybem (chůze, nordic walking, golf) U těchto aktivit je kladen důraz na umístění gelových komponent do míst s vyšším tělesným tlakem.
Možnosti a ceny dopravy
Osobní převzetí v praze, českou poštou
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam