úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
LIBORAC
reference:
+3
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
barva : 3 inzerát
Škoda : 3 inzerát
nabízím
Škoda Octavia 1 1,9 tdi 66 kW vínová barva
auto je r.v. 2000 v provozu od 2001. Vedená serviska VIN TMBCG11U312481707. Najeto necelých 280 000 km. Před cca dvěma, třemi lety jsou udělané rozvody, nové všechny tlumiče, přední brzdy. Zákl. výbava - bez el. okýnek, bez klimatizace, ale s tempomatem a palubním počítačem, vyhřívaná zpětná zrcátka; nové rádio s blue tooth, CD a USB. Kola - letňáky litýé disky s pneu na výměnu (letní rezerva na hliníku je ok); zimáky jsou ok a na plecháčích (navíc jedna zimní neobutá guma a řetězy). Technická do 2017 (asi duben).
Bolístky - řešil jsem problémy s turbem - padalo to do nouzáku a výměna podtlakového ventilu (N75) to zpravila, nicméně teď se "závada" objevuje znovu a dva mechanici, co se o to auto průběžně starali se schodují že to spraví výměna podtlakových hadiček ... . Nefunguje el. natáčení zpětných zrcátek (zřejmě špatná ovladačka - měnil jsem ji, po té co jsem u původní ulomil knoflík, a asi jsem koupil jinou než jsem měl (s tou starou to fungovalo normálně). Jinak interiér a exteriér je poplatný stáří auta - opotřebovaný - to hlavní je poškozené čalounění na sedačce řidiče a odřený volant.
Možnosti a ceny dopravy
k odebrání ihned
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam