• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMILuxusní šperky
    STQ
    STQ --- ---
    KAPULETTKA: bezpecnostni schranka v bance?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KAPULETTKA: uff, nebylo by lepsi poridit si trezor domu?? tohle mi prijde jako zaruceny zpusob, jak o to prijit...
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    KASUMI: asscher bys taky zvladla, neboj :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LUBANCZ: nemuu si pomoct, ale jedinej tvar, kterej se mi libi na prsten, je round.. asi bych jeste zvladla oval .. ale ostatni mi neprijdou hezky a malo se blystici :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    COQUINE: muzu jen doporucit, kupoval jsem od nich briliant do zasnubniho a super. cena vyber i kvalita.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    zacala jsem ted na instagramu sledovat tyto https://instagram.com/vancleefarpels/
    jsou to teda hodne opulentni veci, ale svym zpusobem se mi nektery libi, i kdyz normalne mam radsi minimal
    Homepage
    http://www.vancleefarpels.com/ww/en.html
    prijdou mi originalni

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Cartier, náramek s diamanty, hodinkami na jedné straně a zeleným berylem na druhé

COQUINE
    COQUINE --- ---
    KASUMI: jo, toho novyho kramu se bojim, potrebuju nausnice
    :-D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    (kdyz uz teda neni cas nebo chut nechat si neco vyrobit, ale radsi zajit do kramu a vybirat)

COQUINE: ale ale :) nicmene koukam, ze nabidka na webu se nezmenila :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    uz jsem reagovala v poste
    kazdopadne jeste toto zlatnictvi
    Zlatnictví a klenotnictví BENET - snubní a zásnubní prsteny, velkovýroba šperků, polotovary pro zlatníky, hodinky
    http://www.benetgold.cz/

u nich sedi ten znalec, co mi pomohl v me kauze, takze bych skoro rekla, ze tam nebudou moc sidit :)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    PALMEXMAN: jinak oni na netu vsechny nemaji, prijdes tam, vylozis predstavu a zacnou nosit. driv byli v kaprovce, nebyl to normalni obchod (slo se do asi tretiho patra pres xtery mrize). ted koukam na webu, ze by snad meli mit novy obchod jinde
    PALMEXMAN
    PALMEXMAN --- ---
    COQUINE: Děkuju moc kouknu
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    PALMEXMAN: zasnubni a snubni mam odsud http://www.inbardiamond.cz/ , po zkusenostech s nima bych uz asi do obchodu typu klenoty aurum nikdy nesla. ALO maji zas premrstene ceny.
    SFUMATO
    SFUMATO --- ---
    PALMEXMAN: To už je docela slušná částka, za kterou by se dalo udělat i něco originálního přímo u zlatníka. Měl bych i případně kontakt
    PALMEXMAN
    PALMEXMAN --- ---
    Prosím slečny o pomoc, jaký prstýnek koupit za porod?
    Nějaká dobrá známá značka nebo klasika?

Do cca 20tis.¨
    díky
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Zdravím, chcel by som sa opýtat na banálnu vec. Potrebovali by sme poradit seriózne české webstránky s výberom kvalitných perlových zlatých šperkov. Nemusia bejt luxusné, ide hlavne o kvalitu práce, pre "strednú triedu". Respektíve ktorým firmám sa vyhýbať. Bojíme sa kupovat len na základe gúglovania. Kludne aj do pošty, díky moc!
    STQ
    STQ --- ---
    MUI: vzhledem k tomu ze 9kt zlato je slitina zlata, medi a stribra kde je toho zlata uz docela malo tak je dost jisty ze casem zoxidujou :) ja 9kt zlato pouzivam pac ma zajimavy barvy...nebal bych se toho...:)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KASUMI: cena nezávisí jen na ryzosti, ale i na zpracování.
    GOSHEWAN: turistická zlatnictví jsou kategorie sama pro sebe. Kdybych si chtěla pořídit nějaký krásný šperk, rozhodně bych si ho raději nechala vyrobit. Může to vyjít levněji, než v řetězcích, a skutečná cena šperku je přitom vyšší, než u sériově vyráběného kusu (který má mnohdy vlastně pouze cenu materiálu).
    MUI: jestli máš stále zájem, kontakt v poště.
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    emerald-cut Fancy Vivid Yellow diamond and further white diamonds
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    zaklady...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam