• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3

Payday Wiki
    Payday 2 skills & tools
    Nápověda pro Big Oil - den 2 (Big Oil Engine selector)

Prosim o to, aby ti co hraji a obcas treba nemaji s kym a chteli by mit, necht na mistni home napisi svoje Steam ID, dekuji .. :o)
    rozbalit záhlaví
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NELLI: já četl 120

The Manager | Payday 2 Skills
    http://www.pd2skills.info/profile/the-manager/
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHASHA_KRASTY: levelů ve smyslu map tam má bejt 40 (plus samosebou určitá jejich dynamická variabilita). Co se levelování postavy týče, cap je tušímže 145, ale nejsem si teď jistej.
    MAGE
    MAGE --- ---
    SHASHA_KRASTY: hlavně je tu obrovský potenciál přidávat další a další, ať už zdarma nebo v rámci placeného DLC.
    MAGE
    MAGE --- ---
    TERZ: Jedničku jsem koupil pro originální nápad a pro atmosféru jako L4D, žel z kamarádů to nikoho nechytlo a s botama to byl opruz.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    TERZ: a nedostatek levelu nevim .. podle me (po letmym shlidnuti achievmentu) jsme jich jeste moc nehrali/nevideli ... :o))
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    TERZ: musim souhlasit i pres to, ze se me jednicka libila... :o)
    a IMHO neustalej nedostatek penez je asi u spravne nenasytnyho "masta gangsta" tak trochu normalni.. :o)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Původní PayDay mi absolutně nesedl, přišel mi nudný, nezajímavý a nechutně stereotypní. Ani nevím proč jsem si dvojku včera koupil ale po večerní session musím říct že je to naprosto skvělá hra. Akční, rychlá, svěží a i přes absenci většího množství levelů není stereotypní (aspoň mi to tak nepřijde).

Co mě trošku deprimuje jsou ty peníze protože ještě pořád nevím jakou roli chci hrát ale neustálé rozdělování skill pointů už mě stálo půl mega :-D
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---

Do jakého stromu "skillu" dáváte nejvíce bodů?

8 hlasy od 8 respondentů

SHASHA_KRASTY
      SHASHA_KRASTY --- ---
      prosim o ty co hraji a obcas treba nemaji s kym a mit by chteli, necht na mistni home napisi svoje Steam ID, dekuji .. :o)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam