• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3

Payday Wiki
    Payday 2 skills & tools
    Nápověda pro Big Oil - den 2 (Big Oil Engine selector)

Prosim o to, aby ti co hraji a obcas treba nemaji s kym a chteli by mit, necht na mistni home napisi svoje Steam ID, dekuji .. :o)
    rozbalit záhlaví
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHASHA_KRASTY: padá to, stráže občas viděj přes zeď, hity neregujou ani z metru občas...k nasrání akorát teď.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    BOD: jo tak je fakt, ze me to taky jednou koplo ... rikal sem si ze me kopli spoluhraci .. :o)
    BOD
    BOD --- ---
    SHASHA_KRASTY: často vyhazuje hráče ze hry, mám i jiné hry na hraní, počkám až to poladěj
    MAGE
    MAGE --- ---
    když to dopadne tak bych taky dal =)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    SHASHA_KRASTY: vitej dnes s tebou dam
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    protože na ně nemáš peníze!
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Proste dneska cca v 8 bysme mohli dat? Btw ty bugy o kterych pisete sem nezaregistroval...
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Vratil jsem se po dovoleny a vcera vecer hral jen jeden z mejch friendu? To uz vas to prestalo bavit? :o(

je teda fakt ze sme s Lukynem dali misi Firestarter a zisk cca 800 000$ pro kazdyho nakonci velmi potesil .. :o)
    BOD
    BOD --- ---
    SVORO: tu stříšku sem přehlédl:/
    SVORO
    SVORO --- ---
    BOD:
    - vchod do OC je celej ze skla je tam "stříška" ta se taky musí rozbít
    - jak jsou bankomaty tak tam je těch skel cca 6-7

Payday 2 - Shoot the Glass! - Trophy / Achievement Guide [Solo] Mallcrasher - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=2WQgPN66hQI
    BOD
    BOD --- ---
    Pokus o achievement Shoot the Glass! mi opět nevyšel. Pro jistotu jsem rozbyl všechno sklo (nejen okna, malá okna, výplně dveří a zábradlí, ale i vitríny ve zlatnictví ap.), šel jsem od vstupu nahoru, takže mi stropní okna zbyla nakonec, to poslední ze helinou se buglo, nešlo rozbít, fízlové ho ale proskakovali. Je možný, i když nepravděpodobný, že jsem někde něco jiného nezničil a o tom buglim okně to vůbec neni.. trvalo to necelou půlhodinu, na dvě hvězdičky, bez ammo bagu zvedání celkem pohoda

PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    IMOLOL: v Pacmanovi ne
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PEPSSI: mno jo, jenže to se ti přece stává v každý hře ;)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    PEPSSI: ne ted vazne. Ja byl vcera host takze je mozny, ze tam je chyba v prenosu dat a tem co hostuji se to nestava.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    PEPSSI: ze on se Vlad chtel zbavit nepohodlnych svedku :D
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    nebo mi je někdo vyměnil za slepý! Ale to potom nám všem :))
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    PEPSSI: to se mi vcera nestalo as mas nejaky levny neznackovy naboje :D
    MAGE
    MAGE --- ---
    HANOUCH: escape je ted vzdy u nightclubu, uk jobu atp. pokud prijedou policajti.
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    HANOUCH: tak to já jsem si všimla, že mnohdy nehituju ani na metr! To se přehlídnout prostě nedá :))
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    NELLI: Odcházel s 10 kou. Ty jednodenní joby dávají málo xp. Ja mu hlavne predem neřekl ze to je na nejtěžší obtížnost a ze to asi nedáme. To bylo překvapeni ;)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    NELLI: Jediny co mi přišlo jiný je, ze po nočním klubu dostaneš vždycky escape a speciální jednotky mají tužší Kořínek. Jinak nic. Ja to, ale nikdy nehraju na stealth a u těch nekonecne nabihajicich hord jsem si moc chyb nevšimnul.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam