• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3

Payday Wiki
    Payday 2 skills & tools
    Nápověda pro Big Oil - den 2 (Big Oil Engine selector)

Prosim o to, aby ti co hraji a obcas treba nemaji s kym a chteli by mit, necht na mistni home napisi svoje Steam ID, dekuji .. :o)
    rozbalit záhlaví
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    PRAASHEK: pevne doufam, ze za tyden ta haloween akce zacne (po roce) znova ... ten haloween heist v safe housu s bezhlavym buldozerem byl docela vtipnej ... a hlavne me chybej dve ze ctyr masek, ktery se dali ziskat jen behem tyhle akce
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    chápu to správně, že ty achievy z heloveen akce nelze již získat? :)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    // navic jak uz jsem psal - vcera vecer jsem se asi 2 hodiny snazil o jeden achiev a po asi 4ech neuspesnejch pokusech se me to skoro podarilo ... s predposlednim baglem me zastavil fizl pred kamerou ... to jsem myslel, ze me "chytne prcek" .. :o)))
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    _LEPIK_: tak to jsem v ranni demenci pochopil obracene .. :o)
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    SHASHA_KRASTY: hehe, neboj, mluvil sem o kf ;)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    _LEPIK_: mno az ted jsem tvuj post docetl do konce a asi jsem nucen te poprosit, abys o tom "pochopitelne jeste lehci/snadnejsi.." mluvil/psal az me predvedes treba takovy solo Big Oil na dw, Framing Frame pro dw, Big bank na dw se zapnutejma laserama a odnesenim 12ti baglu, atd. atp.
    :o)*
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    _LEPIK_: jj s Killing Floor je to dobry srovnani .. :o)
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    SHASHA_KRASTY:
    LKNFYI: chapu, rychla oddechovka..opravdu mi to pripomina killing floor(nove mapy, dobry pristup vyvojaru..i kdyz pochopitelne jeste lehci/snadnejsi oddechovka :)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    trailer k novymu perk decku.. :o)

Introducing John Wick to PAYDAY 2 Teaser
    https://www.youtube.com/watch?v=f8ZMDfO88Xs
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    _LEPIK_: mno tak me velkou cast Lukyno vzal trochu "z huby", ale couz.. :o)
    Hlavne me na tom bavi pristup vyvojaru - neustale se tu hru snazi posouvat dal a vys a to je proste minimalne hezky. Neustale neco novyho, ne furt jen dokola to same, tech zmen za posledni pul rok fakt mraky, samozrejme nekdy za cenu (smesne drahyho) DLC, ale ve svy podstate to clovek nepotrebuje, kdyz uz je to nova mapa (dohromady jsou takovy dlc 2), za kterou muzes zaplatit, tak se muzes proste jen pripojit na nekoho kdo to ma a hrat scela plnohodnone stejne jako kdyz dlc mas (srovnam ted zde treba s BF4, kde si ted proste nezahraju, protoze znami s kteryma by clovek treba i rad dal, hrajou mapy z dlc a ja mam proste smulu). Pristup Overkill software me prijde proste feer k lidem...
    no a pises o repetetivnosti ... hele treba vcera s jednim znamim notoricky znamej heist (Framing frame), jeste donedavna nejvetsi ragequiter a mi ho dali asi za 15 minut - to proste udela radost, kdyz si vzpomenu na nemouhcnost ze zacatku.. :o) (btw ted se snazim o dalsi ragequiter v podobe achievu Entrapment a uz me privadi fakt k zoufalstvi) ...navic je tam jeste hodne achievu ktery nemam, 3 (respektive 4) heisty nemam hotovy na deatwish, atd.
    navic tam neni vlastne zadnej pribeh, takze na moje obcasny hrani (a slabou vuli neco datahnout) ideal ... asi tak :o)
    LKNFYI
    LKNFYI --- ---
    _LEPIK_: přidam svůj názor, sice jsem na pd2 teď měsíc nesáhl, ale jenom z toho důvodu, že nedovolí okolnosti kolem. Mě přijde skoro každý rozehrání něčim jiný (do tý doby než se dostaneš do situace kdy máš vše splněno a jen huntíš třeba love na levelování, to je otrava to ano). Spíš se mi na tý hře líbí taky hlavně to, že na ní autoři stále makají a spolupracují s komunitou. Stále je něco novýho. Prostě to neni jenom vydat hru + season pass za 100 eček, ale pracovat s komunitou rok dva...kdo ví jak dlouho a bavit je. Samozřejmě je to taky o osobních preferencích.
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    dokazes krasty shrnout, cim te pd2 stale drzi?

mne osobne to prestalo bavit kvuli tomu opakovani, jakoze porad dokola PvE..na druhou stranu PvE treba v killing flooru mne bavilo dlouho..a jeste ted se vracim a soluju, hmm :)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    SVORO: on to je mozna tak trochu zamer, aby to lidi cetli jako Avon :o)))
    SVORO
    SVORO --- ---
    SHASHA_KRASTY: Já jsem dobře degenerovanej! na tom karáčku jsem četl AVON! :D
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    New perk system called Hitman, which includes features such as Akimbo, the ability to dual wield weapons!!!
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    hmmm taky vcelku zajimaci! :o)

Steam Community :: Group Announcements :: PAYDAY 2
    http://steamcommunity.com/games/218620/announcements/detail/221000653392938218
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    v ramci CrimeFestu oznamen novej heist, novej skill tree, novej perk deck a samozrejme nova postava, za kterou muzete hrat - "Old Hoxton" .. :o)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    za me jen reknu, me to vcera ani jednou necrashlo, ale par tech bugu, ktery jsou popsany dole muzu potvrdit -- btw kdo nevi, tak v poslednim HoxHudu je ficura, ze pokud verze HoxHudu nesedi s hrou, tak se to v menu tvari, ze HoxHud jede, ale kdyz pustite heist, tak je to normalne bez neho ... proste to aspon nepada, zeano :o)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    jinak, kdo to treba nejakou dobu nehral a chce, tak bych mozna jeste chvilinku pockal na dalsi update - tech bugu je tam trosicku zo viel .. :o)
    UPDATE 39 - Update on the situation. (Tips added.) :: PAYDAY 2 General Discussions
    http://steamcommunity.com/app/218620/discussions/8/619568794060286834/

namatkou:
    - On Firestarter Day 3, *leave* the Thermal Drill on the sidewalk until the electrified vault has been turned off.
    - Expect the unexpected and keep calm. There are too many triggers for crashing at the moment, seemingly at random. *Don't* get upset if the game suddenly crashes if you've secured 23 / 24 bags on Shadow Raid Deathwish.
    - If your game crashes and your progress is wiped, the game will ask you which save file to load when prompted. Select "No" always when asked to load from Backup.
    - Purchase Expert Driver whenever applicable, the escape zone doesn't exist on Escape levels.
    - Your weapons going completely silent when shot is a sure fire sign that your game will crash in the next 15 to 30 minutes.
    - On Big Bank, leave the keys to the Deposits alone. They can't be picked up, buying the Asset that marks them on the HUD does nothing to rectify that. Use the awesome new Secondary OVE9000 Saw instead.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    mno tak s tim buffem ziskanejch xpecek jdou ty perk body docela rychle, vcera asi dve dw banky a jeden dalsi heist a mam v jedny rade hotovy dva... :o)
    jinak perk body se ziskavaji normalnim ziskavanim xpecek (pro ty na levelu 100 to plati taky, takze duvod hrat dal i na level capu) v pomeru 1000 xp = 1 perk bod ... a ty perky stoji 200,300,400, atd. perk bodu .. :o)\

kazdopadne jsou tam zajimavy ficury, treba to ze si muzete vzit nejakej "armour bag" nebo co a v prubehu heistu (kdyz se to posere) si prevliknout armour - velmi pekne! ;o)

Co me naopak zklamalo je nerfnuti concealmentu u nekterejch (mnou oblibenejch) zbrani (napriklad locomotive shotgun) ... takze ted bez dalsich perku se na detection level 3 dostanete jen s vyrazne upravenou CAR-4 a tou "bondovskou" pistolkou, ktera nevim jak se jmenuje... :o/
    SVORO
    SVORO --- ---
    zajímací! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam