• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHORNAMENTAL / GEOMETRICAL TATTOO
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Sme tetovali

    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ja mam zkusenost, ze to vypada treba centimetr vedle mista, kde se to zahojilo bez problemu. Obvykle to pozname uz pri tetovani - obcas se stane, ze to do ty kuze proste nejde, a pak ta barva pri hojeni presne na tom miste vypada.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    KEMENTARI: imho to je dostatečně silná linka aby to vydrželo. Zrovna ležím na stole a bavíme se s taterem, proč se nekomu vysype velká černá plocha a nekomu zůstane tenká linka vpohodě. Možná je to typem kůže? Krevní skupinou? Neberu v potaz, že to borec vykeruje špatně, bavíme se o dobře odvedené práci. Každopádně to asi fest zkušený umělec dopředu pozná. ten muj byl svědkem, když jiný tatér odmítl zákazníka (pohledem na předešlé kerky ale i na čisté místo té nové), že to co tam chce mu tam nebude držet a nemá smysl s tím ztrácet energii.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KEMENTARI: tenkou čáru ti tělo seřere dřív než tlustou...
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Laickej dotaz, snad se nebudete zlobit. :) Jak moc dobrej/blbej nápad je geometrickej motiv složenej z krátkejch tenkejch čar na záda (mezi lopatkama, kruhovej motiv velkej cca jako malej talíř)? Vypadává to na zádech víc, nebo míň než jinde? Nerada bych z toho měla za pár let morseovu abecedu v mlze...

    Nepředstavuju si takový ty čáry tenký jako vlásek, spíš něco jako tady - to se mi pořád zdá celkem dost tenký. Je to reálný?

    KARLOS
    KARLOS --- ---
    _JULIE_: Urcite. Mam pred sebou jeste par sezeni, nez se vrhnu na bilou, ale foto pak nahodim. ;)
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    KARLOS: Před nedávnem jsem se na tohle také dívala a hledala různé info... Hodně by mě zajímalo, jak to bude vypadat, pokud do toho půjdeš, vyfotil bys to prosím čerstvé a pak i zahojené a dal sem fotky?
    KARLOS
    KARLOS --- ---
    SHEESH: Super. Diky ;)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    KARLOS: Ahoj, video jsem u nas ve studiu to uz par lidi delat. bila sama o sobe po case chyta pigment kuze, takze lehce zloutne. coz se stane i s cernym podkladem. rozdil ovsem stale jde videt, ale je treba bilou po letech obnovit. zajimave je, ze vetsina lidi s bilou neumi pracovat a v pripade bile na cernou by se zdalo, ze se bila musi vyryt do kuze. coz je omyl. bila by se na cernej podklad mela nanasel lehce a pouze ¨po povrchu¨. samozrejme zalezi od kuze ke kuzi od cloveka k cloveku a taky zalezi na znacce a konzistenci bile barvy stejne tak na cernem podkladu. stejne tak, jestli se pouze linkuje, nebo se dava do plochy.

    kdyz to shrnu, ano, bila na cerny funguje, musi se to ale umet a po case obnovit.
    SARMING
    SARMING --- ---
    Ahojky, malá nabídka...
    konverzujete tu v naprosto mírném duchu, což se mi líbí, přidám z tématu geometrie nějakou svou práci, kdybyste chtěli, tak geometrii miluji a s patterny pracuji už přes rok - dotworkem (strojkem i ručně) :-) zázemí doma nebo u vás doma :-) ukázky v souboru, více na FB díky





    KARLOS
    KARLOS --- ---
    Ahojte. Krátké hlášení z U.K.:
    Mám za sebou další seanci s Joe Munroe. Zatím je to super zážitek a předpokládám, že to co mám v plánu bude ještě na pár sezení. Zatím můžu reportovat, že je to velmi vyklidněnej týpek co si tetování jede jako koníček s pár kámošema. Nemaj svoje studio oficiálně registrovaný takže je to trochu jinej přístup. Tím, že je to 'cash in hand', tak si říká o celkem přijatelnou cenu v porovnání s konkurencí. Bejt tetovanej v ultra psychadelickém prostředí kde se může hulit ve vnitř a hraje tam hlasitá psychadelická hudba je jedinečný zážitek... Pokračování v červnu. ;P

    BEESWAX
    BEESWAX --- ---
    Má někdo zkušenost?

    Tattoo Zincik - Originální tetování Praha / Brno
    https://www.zincik.com/
    LAIO
    LAIO --- ---
    BEESWAX: ...lidska tkan neni papir a pigment injektovany do prostoru kde jej s prominutim telo vnima jako sajrajt, podleha jistym trvalym pokusum se takoveho sajrajtu zbavit i dlouho po vyhojeni, vlastne celej zivot... pigment ihned po vytetovani si predsrav pod kuzi jako retezec drobnych vpichu ktere vypadaji jako oblacky jeden jako druhy vedle sebe tvorici linii... kdyz se telo pokousi se s temito uhledne poskladanymi oblacky jaksi vyporadat, podari se mu je v nekterych castech da se rici preskupit ve snaze se jich zbavit. ...vysledek MUZE byt vetsi ci mensi chaos misto puvodni cerstve fajnove linky. To je duvod proc tateri peclive studuji sve prace po vyhojeni na ruznych castech tela, ruznych lidi. Jsou to pro ne velmi vzacne informace.
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    BEESWAX: 5rl nebo dokonce 7rl (coz je lehce pod milimetr) tu kérku cos ukázala musel dělat 1rl, což je prakticky pouze jedna jehla a ne 5 nebo 7 jako v pripade 5rl-7rl. dělat jednou jehlou je uplna hloupost. ale jak uz bylo receno. peclive bych si prostudoval portfolia tatérů, kterym se tenky linky hoji dobre. malo kdo ma ale tu moznost si vyhojenou kerku po dvou letech vyfotit. mam blbej pocit, ze v CR takoveho budes hledat jako jehlu v kupce sena
    BEESWAX
    BEESWAX --- ---
    WOJTYLA: Tak to je hodně důležité ke zvážení... Jakou nejtenčí linku si můžu představit i za pár let kvalitní?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BEESWAX: v pravujes do kuze cizi telesa kterejch se telo snazi celozivotne zbavit/ rozlozit je a vstrebat. A cim tenci ta linka je tim mensi kousky toho pigmentu tvorej tu skvrnu pod kuzi a tim snaze to telo sezere. Nehlede na uz popisovanej proces hojeni kde ti taky vzdycky trochu barvy zmizi.
    Chtel bach to videt vyhojeny, ale bojim se ze to hezky nebude. A za 5 let to bude uplne bullshit.
    BALVANIK
    BALVANIK --- ---
    BEESWAX: když máš čerstvé tetování tak to vypadá skvěle, hlavně s touto jemnou linkou ale jak se to hojí a dělají se stroupky tak občas prostě vypadne barva, tedy po zahojení se musí udělat podruhé aby se doplnili vypadlé části (zpravdla jsou to miniatury co vypadne ale jemného tetování to je pak prostě víc vidět), ale záleží na tatérovi, na tohle bych opravdu vybírala pečlivě.
    BEESWAX
    BEESWAX --- ---
    SHEESH: Jak to myslíš? Myslíš, že si fotí jen návrhy fixem nebo photoshopem na kůži?
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    BEESWAX: bejt tebou si na takovou věc dám bacha. nejde o to, že by to někdo mohl posrat, ale o to, jak se taková věc hojí a jak vypadá za dva roky. v praxi čím slabší linkou děláš, tím máš větší riziko, že ti to povypadává. vsadim se, že si ten tatér zahojený práce nefotí, protože musej vypadat děsivě. pokud si je fotí a vypadaj ok, tak se omlouvám a velká poklona a údiv umělci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam