nabízím
Atomic SL
Prodam lyze Atomic! Top slalomova lyze pro sezonu 2011 - rada urcena pro svetovy pohar!
Delka 165 cm R12.5. (118x66.7x102,2)Prodam lyze Atomic! Top slalomova lyze pro sezonu 2011 - rada urcena pro svetovy pohar!
Delka 165 cm R12.5. Perfekrni pojezdeni pro dobreho lyzare, velmi dobre zvlada i tahle oblouky.Muzu s klidnym svedomim doporucit. Nazory odborniku dale v textu.Cena i s vazanim 7 000,- (puvodni 21 500,-). Duvod prodeje - mam vice lyzi a nestacim je za sezonu vsechny pojezdit,
Pripadne dotazy do zprav.
Názory testérů
- Dobrá lyže, která mě ale překvapila tím, že je méně sportovní než ostatní slalomky. Jezdil jsem ji na vodivém sněhu a perfektně poslouchala.
- Nejméně agresivní slalomka, která nestojí tolik sil a koncentrace. - Řekl bych i tolerantní. Dá se i smýknout. Nebál bych se ji doporučit i seniorům.
- Výborná práce v oblouku, co jsem chtěl, to udělaly. Samozřejmě chtěly pořád točit a točit, to je jejich svět. Super carving.
- Univerzální, spolehlivá a ovladatelná lyže. Velmi dobře vede a při jízdě působí jistým, uklidňujícím dojmem.
- Lyže, na kterých bych prolyžoval několik sezón.
- Spolehlivá ve všech rychlostech a na všech površích, škoda, že takové náčiní tu nebylo dřív.
- Jízda na ní je potěšením.
- Skvělá lyže, drží stopu, dobře vede, hned bych si ji koupila.
- Těžká, rychlá, náročná, ale hodně sportovní.
- Ledoborec, projede všechno, jen tak nějaká mulda ho nerozhodí. I na ledu se zakousne a drží. Spolehlivá, snadno ovladatelná lyže i v rychlosti. Příjemně stabilní.