O ceně a dalším: tohle píšu na webu,
http://hypnoza.unas.cz/. Tam jsou navíc i fotky ze seminářů. Kdyžtak mi pište na email, viz níže. Petr
Hypnóza je velice účinný nástroj. Dá se použít k léčbě nemocí, odblokování traumat, překonání strachů. Pomáhá efektivnímu učení, může zlepšit prospěch i výkon. Může dodat sebevědomí, ulevit bolestem - využití je velice široké.
Základní náplní hypnotického sezení je:
- vysvětlit klientovi, co hypnoza je a co není, zda je hypnóza bezpečná, zda je potřeba se něčeho obávat, zda se může stát, že už by se člověk "neprobudil", a odpovědi na jakékoliv otázky
- rozhovor o tom, co klient od hypnózy očekává, a zda chce něco konkrétního vyřešit
- vlastní hypnóza, celkové pozitivní sugesce, případně cestování časem a prostorem, cílené sugesce (pokud si klient přeje na něčem konkrétním pracovat)
- jako nadstavbu lze po domluvě zahrnout také výuku hypnózy a autohypnózy
Hypnózu provádím já, Mgr. Petr Kuča, nebo Anežka, studentka FF UK, 23 - podle času a preferencí. Hypnotizujeme u nás doma, v Šáreckém údolí, Praha 6 - Dejvice, nebo můžeme někam dojet.
Cena je to jediné, co nechci stanovovat. Prošlo mi rukama už 400 lidí, ale všechno to byly zahraniční semináře, za které jsem nebral peníze. Teď jsem se rozhodl hypnózou živit, protože je to tak asi nejsmysluplnější povolání, co si umím pro sebe představit. Nejraději bych udržel systém dobrovolného stanovení férové ceny klientem. Dal jsem si zkušební dobu, kdy tomu dám šanci, potom uvidím. Hledal jsem na internetu ceny za hypnózu v Praze, pohybují se od 500 do 1600 Kč za 45 minut. Tím se ale nenechte ovlivnit. Lze se případně dohodnout i na bartru.
Objednávejte se na adrese mam.radost@gmail.com Napište rovnou něco o sobě: kdo jste, věk, zájmy, povolání. No a samozřejmě, zda potřebujete hypnózou něco vyřešit, jaké máte očekávání, kolik na to máte času, jaké termíny vám nejvíce vyhovují. Podle Vaší potřeby můžeme hypnotizovat i v anglickém či německém jazyce.