úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
SHISHKEBAB
reference:
+1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Plně funkční : 7 inzerát
funkční : 14 inzerát
Plně : 8 inzerát
nabízím
Plně funkční BUŇKA-TRAFIKA-ZHRADNÍ DOMEK
bývalá TRAFIKA, nyní sloužící jako ZAHRADNÍ DOMEK NA PRODEJ
Bývalá trafika, nyní sloužící jako zahradní domek NA PRODEJ (Praha západ). Rozměr: cca d.5x š.2,5x v.3m. Uvnitř stěny ze zachovalého umakartu, nová plechová střecha a podlaha zánovní linoleum. Kompletně natažené elektrické rozvody i s pojistkovou skříni a hodinami uvnitř, nové zámky. Interiér je dále víceméně bez vybavení až na dva vestavěné rohové stoly, s tím že jeden zároveň slouží jako "schránka" přístupná zvenčí dvířkami pod samostatným zámkem. Zvenčí je krom dřevěných rámů (nyní natřených na bílou barvu) celkově tmavě červená, střecha stříbrný plech, na 4 místech jemně zohýbaný po stěhování s popruhy.
Nyní se "domek" nachází na pozemku v Praze- západ, příjezdová cesta bez problémů, na pozemek se dá zajet autem/ jeřábem na cca 1,5 přímo k buňce - odvoz si musí zajistit kupující.
K největším nedostatkům patří jedna chybějcí tabulka skla a dvě porušená, což je ostatně i důvod prodeje - bohužel se změnou práce neni čas na povalování se na zahradě a nejspíš lidská závist či blbost mi na pozemnku neustále škodí. Byla by škoda o buňku přijít, tak nabízím, dokud mám co :)
Tímto inzerátem spíš zjišťuji jestli by byl vůbec zájem, o ceně představu mám, ale rád bych toto nechal na domluvě.
Fotografie a další detailnější ifo rád zašlu vážným zájemcům, v ideálním případě je samozřejmně možná prohlídka na místě.
Možnosti a ceny dopravy
Dohodou
DUNAR_
---
---
21:59:04 8.1.2016
fotky?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam