úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
STRANGERD
reference:
+3
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Praha : 394 inzerát
nabízím
Spolubydlení Praha 7 Letná
Neprůchozí pokoj k pronájmu, výborná lokalita
Pronájem samostatného pokoje za rohem od Letenského náměstí. Pokoj není nejhezčí, ale je prostorný (má i vlastní komoru), nachází se v přízemí zajímavé budovy se zahradou ve vnitrobloku. Spolubydlící je takřka ideální, tichý, nekonfliktní, skladný:)). K pronájmu od března, cena včetně všech poplatků, energií i internetu.
PIEROTT
---
---
14:17:10 21.2.2016
už je to pryč co?
VINEGRID
---
---
18:37:01 10.2.2016
Ahoj, prosím mám stejné dotazy jako všichni v komentářích pode mnou. Prosím je spolubydlení ještě aktuální. Prosím můžeš mi poslat info kdy bych se popřípadě mohla přijít podívat. Děkuji.
email:ingrid.hanzlikova@wearelumos.org
VINEGRID
---
---
18:35:58 10.2.2016
Ahoj, prosím mám stejné dotazy jako všichni v komentářích pode mnou. Prosím je spolubydlení ještě aktuální. Prosím můžeš mi poslat info kdy bych se popřípadě mohla přijít podívat. Děkuji.
email:ingrid.hanzlikova@wearelumos.org
MRGT
---
---
14:51:44 8.2.2016
Ahoj, mala by som zaujem o izbu ak je to este volna. Mam tie iste otazky vic info, fotky alebo domluveni prohlidky.
Diky
email: margareta.feherova@gmail.com
BABUSKA
---
---
9:20:11 4.2.2016
V případě, ze to je ještě neobsazeno, rada bych se přišla podívat. Napiš do soukromé zprávy. Moc děkuji:)
LAKYKA
---
---
19:50:12 1.2.2016
Ahoj, tiež by som o izbu mala záujem a rada by som videla nejaké fotky, prípadne vybavenie kuchyne atd. Moj email je jnzhrkv@gmail.com. Ďakujem.
PIEROTT
---
---
19:11:33 1.2.2016
Mám uplně ty samé dotazy :) Díky
SARDUB
---
---
20:34:50 31.1.2016
ahoj, muzu poprosit vic info -fotku, nebo domluveni prohlidky? nevadil by pripadne pes?
email: sarah.dubna@gmail.com, tel: 776630921, diky!
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam