úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
CLIFFSTEJSKAL
reference:
+3
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Pokoj : 3 inzerát
nabízím
Pokoj na Letný
Mrňavej pokoj na Letný od března
Nabízím pokoj na Letný.
Byt je v 6. patře v půlce Čechovky, výtah je jen do pátého, ale je to po schodech kousek. Pokoj je poměrně malý, spíše jen ložnička, ale společné prostory jsou velké a rozhodně je možné ho použít. Navíc je k dispozici velká společná terasa pro letní dýchánky a grilovačky (včetně grilu). Wifi upc.
Prostor je členitý, ale pro malující je zde vynikající rozptýlené světlo (byt dříve sloužil jako ateliér). Koupelna obahuje menší vanu a je vybaveni pračkou.
Žije tu pes, střední, vyžilý, zdravý, vítací, ale jinak velmi klidný, láskyplný a enormně konformní. Zvládá perfektně i kočky, ale já kočku nechci, pokud není opravdu osobnost a nesmrdí. Pes ok, ale jedině podobného ražení, žádné raply nebo smraďochy. Jiná zvířata po dohodě. Ne akvárka.
5500 nájem sakum prdum
Znovu upozorňuji, že se jedná o skutečně malý pokoj - pouze ložnici. K dispozici pro žití je zbytek bytu.
Preference, ale nikoli nutnost :
+++ : kreativita
++ : inteligence, meditace, otevřenost, upřímnost, spolehlivost, přátelství
+ : čaj, rpg, bojové umění, záliba ve vaření, klidná osobnost, flexibilita
N : zdravá mez šílenství
- : šílenství, promiskuita
- - : nepořádník, velké šílenství nebo jinak značně neklidná osobnost, ppp
- - - : jakékoli lehké, střední i tvrdé drogy jakkoli, a to prosím myslím hypnotika, narkotika, tvrdé stimulanty, kanabinoidy i halucinogeny (v pořádku jedině anamnesticky) a konzumace alkoholu střední nebo velká
Možnosti a ceny dopravy
Praha Letná
CLIFFSTEJSKAL
---
---
21:35:58 10.3.2016
Řikám, že foto neni profi... :)
AJFEL
---
---
13:39:13 10.3.2016
hrůza...
HORNISTA
---
---
18:44:33 9.3.2016
Hezký den, je stále platná nabídka pronájmu a pokud ano, kdy je možná prohlídka? Já muž Karel, 39
NICOLLETTE
---
---
10:13:50 21.2.2016
ahoj,
můžu se zeptat o jakou část letný se jedná ?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam