úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
JEWELS
reference:
+3
/
-2
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Praze 9-bez : 1 inzerát
Pronájem 9-bez : 1 inzerát
9-bez : 20 inzerát
Praze : 218 inzerát
Pronájem : 2 inzerát
nabízím
Pronájem rodinného domu se zahradou na Praze 9-bez provize !!
Pronájem rodinného domu 3+1 se zahradou na Praze 9-bez provize !!!!
Pronájem řadového rodinného domu 3+1 (cca 100 metrů čtverečních včetně sklepa,který vám je k dispozii)se zahradou na Praze 9-Střížkov.Dům je v klidné lokalitě. Autobusová zastávka směr metro(B a C) je cca 3 minuty od domu. Nejbliže je metro C Střížkov cca 5 minut autobusem. V blízkosti poliklinika,obchody,restaurace,kadeřnictví,dětské hřiště,...Domácí mazlíččci nevadí !!! Pohodoví sousedé.Ideální ke spolubydlení,pro rodinu,pár,...Volné od 20.března nebo po domluvě možno i dříve.Vratná kauce 14000,- Měsíční nájemné včetně všech poplatků a vyúčtovatelných energií je 18000,-
V přízemí je plně vybavená hezká kuchyně(hezká kuchyňská linka,mikrovlnka,sklokeramická deska,plynová trouby,stůl židle,..),prostorná koupelna s rohovou vanou,oddělené wc,v ložnici je manželská postel a skříň,
v 1.patře jsou větší a menší pokoj .Větší má balkón.
K dispozici je prostorný sklep a hezká zahrada s grilem a posezením. Perkování před domem.
SARLOTA022
---
---
9:31:34 26.2.2016
Dobrý den. Měla bych vážný zájem o vaší nabídku pronájmu rodinného baráků. Jsme čtyř člena rodina já manžel a dvě děti. Jsme slusni máme doporučeni od předchozího majitele. Prosm dejte mi vědět jestli je barák ještě k pronájmu but na me telefoni číslo 603334486 nebo na můj imejl. Sarlota022@seznam.cz děkuji předem za odpoved a přejí pěkný den Kumanova Simona
AMINETA
---
---
18:13:59 22.2.2016
Ahoj, můžu poprosit o fotky zahrady a interiéru do zprávy?Ještě mám dotaz, jak je to s nábytkem, spíš není než je?:-)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam