úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
JABE
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
okres : 1 inzerát
průvodce : 3 inzerát
nabízím
Třídní učitel - průvodce (okres Beroun)
ČEKÁ VÁS:
Tvůrčí, podporující a neformální prostředí. Pozitivní a přátelská atmosféra. Příležitost podílet se na podobě nově vznikající školy. Možnost realizovat své nápady a používat netradiční vzdělávací metody.
Hledáme
TŘÍDNÍ UČITELE ( PRŮVODCE )
pro 1. a 2. stupeň ZŠ.
OČEKÁVÁME OD VÁS:
Kreativitu a otevřenost ke změnám. Ochotu zapojit se do budování školy. Respektující a partnersk. přístup k dětem, kolegům i rodičům. Koncepční myšlení – společnou tvorbu a realizaci vzdělávacích plánů. Odpovídající pedagogické vzdělání pro 1. nebo 2. stupeň ZŠ (nebo ochotu si jej doplnit studiem VŠ). Práci na sobě a podporu druhých.
UVÍTÁME:
Absolvování některého z kurzů alternativního školství (Waldorf, Montessori, Začít spolu, Lesní pedagogika, Intuitivní pedagogika, R+BR). Zkušenost s alternativní pedagogikou a věkově smíšen.mi skupinami dětí školního věku. Nadšení pro věc, empatii, zodpovědnost, umění naslouchat, komunikativnost, trpělivost. Znalost angličtiny.
ČEKÁ VÁS:
Tvůrčí, podporující a neformální prostředí.
Pozitivní a přátelská atmosféra.
Příležitost podílet se na podobě nově vznikající školy.
Možnost realizovat své nápady a používat netradiční vzdělávací metody.
Prostor pro osobní i profesní rozvoj.
Možnost trávit s dětmi více času v přírodě.
Získání široké „rodiny“ podobně orientovaných lidí.
JSTE TÍM, KOHO HLEDÁME?
Kontaktujte koordinátorku projektu Ing. Janu Havlíčkovou (tel: 607 068 228) nebo rovnou zašlete Vaše CV, motivační dopis a úvahu v rozsahu jedné A4, obsahující tato následující témata: „Zlomový okamžik ve vašem životě" „Jakou největší změnu jsem za poslední rok zažil/-a“ „Kdo a čím mě za poslední rok inspiroval“ „Kdy jsem se při práci s dětmi cítil/-a spokojen./-á“
na mail: info@naseskola.eu. Více o Naší škole se dozvíte na
www.naseskola.eu
.
Těšíme se na Vás!
poslední měsíc březen 2016 následující měsíc
Možnosti a ceny dopravy
Liteň okres Beroun
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam