úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
IKARIE
reference:
+5
nabízím
Spolubydlení Karlín, Šaldova
Spolubydlení ve 135m2 3+1 (oddělené pokoje), byt s obrovskou terasou v Karlíně
Od května (možné i v průběhu května, od června) nabízím spolubydlení v krásném zrekonstruovaném bytě v ulici Šaldova (3min pěšky na metro Křižíkova, 1min pěšky na tram zastávku Urxova, naproti přes ulici Můj šálek kávy). V bytě kromě mě bydlí 2 pracující kluci - 32 let. Kromě zmiňovaného pokoje je v bytě (celková plocha 135m2 PLUS terasa cca. 8x8m2 - máme gril) k dispozici velká šatna s vestavěnými skříněmi, kuchyně (plyn. sporák, trouba, lednička) koupelna (vana, pračka), oddělené wc, obrovská vstupní hala s nefunkčními kachlovými kamny, pokoj pro služku, kde máme kola a sportovní vybavení, další úložní prostory u stropu a špajz na jídlo. V bytě ve společných prostorách je uklizeno, chodí nám sem nepravidelně paní na úklid. Z mého pokoje, který budu opouštět, je přístup na terasu přes velké francouzské okno, pokoj je orientován do vnitrobloku. Pokoj bude nevybaven, můžu po domluvě přenechat postel 140cm. Současná situace: máme smlouvu do konce srpna. Koncem srpna se bude stěhovat pryč i druhý spolubydlící, třetí chce zůstat, protože byt je to fakt parádní a smlouvu chce zas na rok prodloužit. Tj. možnost krátkodobého bydlení do konce srpna, nebo dlouhodobějšího min. celý další rok (září 2016-srpen 2017 a dále) Nájem: celková nájem (18000 Kč) + služby (2040) = 20040 Kč, tj za osobu 6680, k tomu zúčtovatelné zálohy za elektriku a plyn 1200 Kč/osoba, net asi 160 Kč os., tj celkem cca 8000 Kč. Platili jsme majiteli kauci (6000 Kč osoba) - jsem ochotná s kaucí počkat až k záři, k podpisu nové smlouvy, to z mé strany nespěchá. Foto dodám, až se do bytu dostanu, už tu moc nepřebývám. Zatím jen ilustrativní doby, kdy jsem se do bytu stěhovala a foto postele, plus fotka terasy. Nejlepší by bylo se samozřejmě přijít podívat osobně.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam