úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
SII
Zatím žádné reference.
nabízím
It náborář
type: full-time
Na podzim budeme k nám do týmu hledat novou posilu, nicméně když se někdo šikovný najde už dřív, vůbec mi to nebude vadit :)
Delší a ne tak úplně oficiální inzerát...
Protože se nám daří a jsme skvělí :), hledáme k nám IT náboráře, to znamená někoho, kd
KOHO HLEDÁME?
Někoho, kdo:
* má zkušenost z IT oblasti (tedy ví, jaký je rozdíl mezi Javou a JavaScriptem, a že architektura není jen o návrhu budov)
* má zkušenost s náborem obecně (tj LinkedIn a jiné sociální sítě, LMC G2, interní databáze, nemá problém prosedět půl dne na telefonu, je dlouhodobě motivovaný - neodradí ho malý neúspěch), klidně stačí i z brigády
* má dobrou angličtinu (další jazyky jsou plus, ale ne nutné)
* je celkově tak trochu držka co si nenechá nic líbit, nehroutí se z drobných neúspěchů a má smysl pro humor.
To poslední se píše v každém třetím inzerátu, ale u nás je to opravdu nutné, máme tu příjemnou atmosféru a nechceme o ní přijít.
CO NABÍZÍME?
* Umíme nabídnout HPP i IČO, v případě HPP rovnou smlouvu na dobu neurčitou a docela pěkný balíček benefitů (já osobně si nejvíc užívám týden dovolené navíc, placený opencard a stravenky, ale je toho mnohem víc).
* Firmě se daří a rosteme, takže je tu prostor růst s námi. Součástí práce v základu nejsou akvizice a jednání s klienty, ovšem koho by to zajímalo, prostor tu je. Já například svou agendu nedávno dobrovolně rozšířila o koordinaci školení.
* Nejsme personální agentura, zabýváme se outsourcingem, což znamená hned několik pozitivních věcí:
** Není tu konkurenční prostředí. Mám s čím srovnávat a musím říct, že si užívám, jak spolu hezky spolupracujeme a úspěchy si navzájem přejeme. Za necelý rok, co jsem taky, jsem neslyšela nikoho křičet nebo se hádat. A přátelé - kdo z vás to má?
** Kandidáti reagují mnohem lépe, než když jim člověk volá z personálky, dokonce často i odpovídají na e-maily :) a sami se k nám vrací.
** Je možnost s úspěšnými kandidáty dále pracovat, vidět jak se jim daří a potkávat je na firemních akcích. Jo, máme fajn teambuildingy a vánoční večírky!
** Nemám KPI´s.
* Příjemné provize za umístěné kandidáty. Nejsou samozřejmě tak vysoké, jako mívají seniorní konzultanti v personálních agenturách, ale je to velmi příjemný bonus. Loni jsem docela mákla, měla trochu toho štěstíčka a bonusy za tři měsíce mi zaplatily postel. Manželskou. Z masivu. Na míru. I s matrací. Kvalitní matrací. Jo, to mi připomíná další super věc - příští týden mi tu postel přivezou, a tak si beru homeoffice (abych byla u toho, až jí budou montovat).
* U většiny projektů máme superrychlý proces. To znamená, že když se zadaří, může kandidát do týdne od prvního kontaktu mít na stole konkrétní nabídku.
* Příjemné kanceláře. Dobrá dopravní dostupnost (BB centrum Brumlovka), krásný vnitroblok s posezením pod stříškou, kde se při pěkném počasi skvěle obědvá, klimatizace, prý kvalitní kafe (to já neocením)... V backoffice je nás pár, takže žádný hlučný openspace.
* Možnost pracovat se mnou. To je bonus nad bonusy! :)
* Nejsme korporát, v českém SII je nás dohromady necelá stovka a ve většině věcí jsme dost autonomní, máme tu tedy jen velmi málo otravných procesů a reportů. Pro někoho to asi může být i nevýhoda (na většinu věcí tu neexistují strukturované návody a postupy), já si to opravdu užívám.
* Různorodnost obsazovaných pozic. Poměrně široký záběr v rámci IT a koho by to lákalo, věřím, že kolegyně které mají na starost engineeringové a automotive pozice rády zasvětí do náboru pro tuhle oblast a podělí se o projekty.
Všimněte si, jak malou část z tohohle "inzerátu" zabírají požadavky. Osekala jsem je na minimum, tak se jich prosím držte. Samozřejmě můžete zkusit i "nikdy jsem nepracoval v náboru a umím jen japonsky, ale taky bych si rád vydělal na postel", ale neuspějete :)
Sdílejte dle libosti.
vknezkova@sii.cz
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam