úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
EXO
reference:
+6
nabízím
BMW 325Ci Facelift 2004
325Ci E46 141kw, Facelift, 2004 , bixenon, navi, sportsitz
prodám E46 325CI M54 142kw ,orientblau, rok 2004 , najeto 259000 ( vypadá tak na polovinu ) doloženo mnoha TUV , serviskou , ověřeno diagnostikou , k autu kompletní dokumentace ,mnoho protokolů z TUV , COC LIST ,faktury z oprav, 3 klíče , auto bylo pravidelně servisováno a udržováno, a je to na něm vidět ,na autě není jedinný rezavý pupínek , kapota, blatníky, dveře , lemy, prahy, kufr vše bez koroze , stav laku velice slušný žádné významné boule ani škrábance , pouze zadní nárazník je na rohu ťuknutý ( viz foto ) ale opravdu drobně , co se týče podvozku vše zkontrolováno , ramena, čepy řízení, všechny silentbloky bez vůle , žádná vůle na kardanu, hardy spojce , diffu , brzdy perfektní ostré - nikam netáhnou , nekoupou do volantu , motor při startu po delší době nezacvaká , nehoupe s otáčkami , jde lineárně do otáček již odspodu ( jel jsem už v hooodně e46 a tahle jede opravdu perfektně) spojka perfektní , oba xenony funkční neblikají , obě stahovačky oken fungují bez zádrhelu , klimatizace spíná jak má a funguje , na palubce nesvítí žádné varovné hlášení ( abs,dsc,airbag ) PDC funkční , interiér sedačky bez jakéhokoliv natržení , volantu neohmataný , kastlíky pdo klimou nemají poškrábané pogumování , loketka má cca 4cm popraskanou kůži ( není od používání , spíš se tam něco vylilo )
auto je po servisu ,před 2 měsíci prošlo Německou STK bez závady , všechny brzdy komplet nové vč.ručky, uložení ramen , chladič vody BEHR -original , výbojky xenonu ,řemeny a napínací kladky , pneu 6mm zimní
výbava : bixenony, parkovací senzory, sportovní sedačky v elektrice s pamětí , 4 el okna, navigace, tempomat , multifunkční volant , DSC , manuální klima ( jde předělat na digi , ale funguje prakticky stejně ...) zadní origo LED světla , R17 kola origo , za příplatek možné ještě druhé R17 rok stará kola Rondell ( foto v příloze ) changer na 6CD
na stav E46 v ČR i Německu je tato opravdu pěkná , zabývám se dovozem E46 již delší dobu a mám servis na BMW ,takže už mám představu o stavech , a najít dneska neohnilou je skoro nemožné,jinak není problém kontrola vaším mechanikem , vaší diagnostikou , vpřípadě že bude volný zvedák auto prohlédnout zespodu , auto je dovoz z Německa, přihlášení na CZ papíry je 2800kč , eko se neplatí , s autem můžete odjet po ose , vydám převozní SPZ , pouze se musí zařídit pojištění. foto zde :
http://1url.cz/rtJaG
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam