úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
GEGE
reference:
+3
nabízím
First Line Operator - Regionální monitoring
type: full-time
monitoring a tooling v Nationale Nederlanden
U nas v teamu je volne misto, nastup mozny ihned. Trochu infa ode me:
- Pracuje se na dvanactihodinove smeny v nepretrzitem provozu. Smeny se daji vetsinou dobre prehazet, neni nastaven kratky/dlouhy tyden. Je tu docela bezne, ze nekdo odjede na mesic na dovolenou a ve zbytku roku si jeste par tydennich dovolenych dovoli.
- Kancelare jsou na Andelu, team je mezinarodni, cely prazsky IT Hub spada pod nizozemskou entitu, coz ma svoje vyhody.
- Komunikujeme pouze s internimi zakazniky, kterymi jsou spravci aplikaci a serveru.
- Tickety zakladame v TOPdesku. Pro monitoring pouzivame predevsim HPOM a Splunk.
- Samozrejme je to korporat, se spoustou veci nepohnete nebo pomalu.
- Po case moznost prestupu do jineho oddeleni. Uz jsem toho byl svedkem, nejsou to HR kecy.
Pokud mate zajem, nepiste mi do posty, ale odpovezte, prosim, na inzerat. Nize popis pozice z webu.
Job purpose:
The IT Technical Support is performing first line tasks as; stopping and starting systems/deamons, execute tasks according runbooks and monitoring the health status of systems/networks/applications.
Responsibilities:
Monitor the health status of systems, networks and applications and responds according predefined guidelines and/or procedures.
Analyzes problems and incidents on 1st level of support (regional IT)
Create trouble tickets in time and assign them to relevant engineers.
Daily check of backups.
Respond to callouts and attend shift duties as and when required.
Perform operation and maintenance activities in accordance with laid down procedures and business requirements.
Initiate the corrective actions when necessary to maintain successful operation of the network platforms.
Any other task assigned by manager.
podrobny popis pozice a moznost odpovedi na inzerat
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam