úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
LELI
reference:
+5
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
400 : 7 inzerát
Mercedes : 2 inzerát
nabízím
Mercedes ML 400 CDI AMG paket, udržovaný, nekuřák
Mercedes ML 400 CDI AMG paket, udržovaný, nekuřák, málo jetý, nové ČR, bohatá výbava, skoro maximální, DVD ve stropě, paměti, parkováky, atd...
Mercedes ML 400 CDI AMG paket, udržovaný, nekuřák
Nabízím k prodeji další ze svých oblíbených a milovaných vozů. :-)
Jde o Mercedes ML v nejsilnější naftové specifikaci.
VIN: WDC1631281A393417
Rok výroby 2003.
Barva bílá
Interiér černá kůže s elektrickým nastavováním s paměťmi a vyhříváním
Najeto 144 000 km.
Ekovýpalné se neplatí.
Vůz je nekuřácký.
Motor a převodovka
4litr diesel osmiválec necuká, jde hladce, v dobré kondici, 250 koní.
Automat řadí jak má, také v dobré kondici.
Vůz jezdí dlouhodobě za 10 litrů nafty na 100 km, kombinace hlavně město a trocha dojíždění po dálnici. Motor dobře táhne odspodu, s vozem nemá moc práce, k charakteru auta se výborně hodí a má hezký zvuk.
Kola litá AMG 18, asi nejhezčí design originál kol co se dával. Nové gumy před 4000 km, jsou pořád ve stavu nových.
STK proběhla bez závad v květnu 2016, je tedy na dlouho pokoj - do 5.2018.
Vůz vždy dostal, co potřeboval:
filtry oleje byly dělány ve 141k, s tím dělán řetez, napínák, etc. Pred cca dvema mesici davana nova baterka, gumy letni kupovane nove loni, najeto je na nich asi 4000 km, delany i kloubky na rizeni, zimni gumy uz jsou starsi, porad maji asi dost mm a funguji, ale nejsou nove. Aktuálně nové čelní sklo, s tím i nové stěrače (kamínek na pojišťovnu byl štědrý :-) ). Během doby jsem ještě dělal zadní brzdy, filtry oleje zásuvku v převodovce, výbojky a startéry obou bixenonů, možná ještě nějaké kraviny...
Vůz je velmi slušně vybavený:
- velká NAVI
- automat
- vyhřívané sedačky
- elektricky štelovatelné sedačky s paměťmi
- tempomat
- klima automatická
- 4x ele okna, funkční
- centrální zamykání s dálkou
- loketní opěrka
- mlhovky
- ele zrcátka, vyhřívaná
- airbagy
- ABS, ...
- tažné na 3350 kg
- parkovací senzory předek + zadek
- DVD systém vpředu a ve stropě, dá se zapnout oboje, nebo jen na jednom místě, super na přehrávání filmů pro děti na cestách
Karoserie
nosné a pevnostní prvky ve velmi dobrém stavu, dle prohlídek v servisech a dohledaných informací vůz nebyl nikdy bourán, k vozu bohatá dokumentace. V minulosti lakována kosmetika, nárazníky, takové ty kusy plastu mezi zadním a bočním oknem, etc - mám foto před i po, takže můžu doložit, že to nebyla bouračka nebo tak něco. Cebie čistá, kamarád z pojišťovny mi před koupí před lety vozidlo dost prověřil, že se na něj nikdy "nečerpalo”.
zname chyby:
1) rozsvitilo se rele zhaveni, ale vuz jede, startuje, chova se imho normalne
2) volant ma malou vuli, kdyz se s nim pohne tak se rozsviti BAS ESP, realne to dela od doby co to mam a nejma na nic vliv.
3) koule neni zapojena, nikdy to nic netahalo, v papirech zapsana je
4) prave zadni dvere se blbe oteviraji zvenku, zevnitr normalne jdou
5) občas se rozsvítí parkovací senzor, později zase zhasne, nejspíš bych doporučil kontrolu kabeláže senzoru, kdysi byl jeden opravovaný/pájený, protože nefungoval
6) je popraskaná nádobka na ostřikovače
7) přijde mi, že je zanesený ostřikovač, že voda šplíchá málo, ale jsem celkem detailista a bude to stačit profouknout, nejspíš stihnu do prodeje, ale radši to píšu
Auto je super, kdybych nekoupil nové, tak bych si ho klidně nechal ještě několik let, vyřešit "chyby" je pár drobností, ale už se mi s tím nechce otravovat. Můžu předat kontakt na servis, kde věřím že to dobře zvládnou za rozumnou cenu.
Důvod prodeje je prostý, koupil jsem ženě nový vůz a tenhle čtvrt roku nevyjel a jen stojí před domem, tak mi došlo, že je asi navíc a pro nás zbytečný...
Kontakt:
777 02 82 02
danuv.mail@gmail.com
nebo zde na nyxu v poště
Možnosti a ceny dopravy
Po praze a okolí, Kladno, etc...
LELI
---
---
23:07:10 13.7.2016
HABESHAN
: opravena chyba v textu, diky
HABESHAN
---
---
17:16:11 13.7.2016
pozor nekuracky 4litr benzin osmivalec co jezdi hladce a necuka za 10 litu nafty na 100 km =D
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam