úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MENERWISH
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Prodám kočárek : 1 inzerát
kočárek : 3 inzerát
Prodám : 38 inzerát
nabízím
Prodám kočárek Mohigan - trojkombinace
Prodám Kočárek Mohigan tako captiva trojkobinace: bez přebalovací tašky,pláštěnky.
Nutno dokoupit brzdový kotouček .U jednoho kola je ulámaný takže kolo nejde pořádně zabrzit..Mě osobně nevadilo kolo jsem vždy přetočila a bylo zabržděno.viz podrobný popi
Nutno dokoupit brzdový kotouček .. U jednoho kola je ulámaný takže kolo nejde pořádně zabrzit..Mě osobně nevadilo kolo jsem vždy přetočila a bylo zabržděno .. Dokoupit jde zde
http://www.kocarky-ina.cz/index.php?nav=eshop&kat=177&id=732
Kočárek je po dvou dětech.. Krom brzdového kotoučku vše v pořádku .
Multifunkční model Captiva je kočárkem nové generace, do kterého je možnost snadno upevnit autosedačku. Kočárek Captiva je vhodný pro děti od narození do cca 36 měsíců věku dítěte. Materiály z nichž je, kočárek vyroben, jsou nejvyšší jakosti jako je eko – kůže a splňují normy ÖKO – Tex Standard 100. Přední foukaná kolečka o průměru 22 cm jsou otočná o 360 stupňů s možností aretace. Kočárek Captiva, je vybaven centrálním systémem brzd Easy STOP. Podvozek má komfortní dvoupolohové odpružení kol. Hluboká korbička je vybavená pevným madlem, které slouží k přenášení korbičky. Uvnitř hluboké korby se nachází polohovací opěrka zad a měkká madrace. Vnitřní potah hluboké korbičky lze zcela odepnout a ručně vyprat v tekutém pracím prostředku do 30°. Korbičku po vyjmutí s konstrukce lze využít i jako houpačku. Hlubokou korbičku (gondolu) i sportovní korbičku lze nasadit ve směru i v protisměru jízdy. Zádová opěrka sportovní korbičky kočárku je plně polohovatelná, a zaručuje dítěti komfortní sezení. Skládání kočárku je snadné, kočárek je po složení kompaktní a je vybaven pojistkou proti náhodnému rozložení. Rukojeť kočárku je výškově polohovatelná a je potažená EKO kůží.
Součástí výbavy kočárku je:
-hluboká korbička
-sportovní korba
-autosedačka (vajíčko)
ROZMĚRY:
kočárek rozložený: délka 95 x šířka 60 x výška110 cm
složený kočárek: délka 95 x šířka 60 x výška 35 cm
vnitřní rozměry korby: délka 79 x šířka 39 cm
průměr zadních koleček: 29 cm
průměr předních koleček: 22 cm
hmotnost hluboké korby (GONDOLA): 6 kg
hmotnost sportovní korby: 6 kg