úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
BARRBRA
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
zakázková : 1 inzerát
prodej : 3 inzerát
nabízím
prodej obrazů, zakázková tvorba
Realistické malby zvířat.
Měli jste už někdy pocit, že obraz, který chcete, by Vám asi musel někdo namalovat?
Pro mě osobně jsou obrazy na přání především velkou inspirací a potěšením. Také výzvou, zda dokáži namalovat Vaši představu natolik dobře a zajímavě, že se obraz dostane až do Vašeho interiéru.
Významná část obrazů starých mistrů, které dnes obdivujeme, vznikla právě takto - jako "malba na objednávku". A to opravdu nemyslím jenom díla velikánů jako byli Rembrandt, Michelangelo, Leonardo da Vinci, Caravaggio a mnozí další (z českých samozřejmě i naši nejvýznamnější malíři Škréta nebo Brandl). V seznamu klidně mohou být i "moderní umělci", raději mám ale staré mistry (i když sám maluji i abstraktní obrazy).
Vždy mě potěší, když tedy mám Vaši důvěru k namalování takového obrazu. Navíc je to pro mě i zdroj inspirace a možnost uplatnit vše, co o malbě vím.
Většinou mám rozmalovaných několik obrazů na přání souběžně, různé motivy, viz ilustrační obrázky z ateliéru z postupu malby. Ale tím se nenechte odradit - někdo poptává obraz měsíce dopředu, někdo velmi spěchá, domluva je možná vždy.
Lev: První vrstva je tmavá. První začínám malovat oči pro propojení se zvířatem. célá malba jde pak do světla. Hotový obraz je na prodej a zájemcům mohu hotové dílo poslat přes email. Zde jsou jen postupné fáze. K videní obrazu jde po dohode i osobní setkání.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam