• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TSOH: to je mozny, ze je tam pokus o premysleni, ale stejne nechapu, proc chce nekdo vypadat jako totalni dement. i kdyz mozna v jejich kruzich, cim vic look dementa, tim vic cool...
    TSOH
    TSOH --- ---
    VYHULENY_UFO: klade se mi trochu otázka, zda ten postoj nemá promyšlený, aby na fotografii bylo lépe vidět, že má botky na podpatku... to by potom ale znamenalo, že si to doma trénoval před zrcadlem... :) možný je bohužel vše..
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    NOIK: zvyš si kontrast na displeji, minimálně ty kaťata na prvním chlapkovi nejsou rejoice styl ale Vyhrabal jsem dědovy pumpky ;)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Me stačilo zajít pred tejdnem do DOXu, jak návštěvníci, tak "hlídaci" exponátů vypadali něco mezi hipstrem, potrhlym umělcem a bezdakem co vybral kontejner na textil...k zbliti..
    NOIK
    NOIK --- ---
    KAIRRA: já tam teda moc hipsterství nevidím – zleva:

    – týpek docela v nórmkóru, rejoice look kalhoty, zbytek dost fádní, stejně jako úprava obličeje
    – paní na fotce opět nórmkór
    – slečna v čepici je avácko-umprumácko-famácká klasika, jaké vídávám patnáct let
    – korpulentní dáma je ukázkový příklad hlasitého, agilního a často nesnesitelného individua, což dokládá nejen výraz její (mimochodem poměrně nórmkórový) tváře, ale i infantilní look, který by měl asi znamenat extravaganci ...na gymplu určitě na báglu nosila placku Směj se, je to zadarmo!
    – nejzajímavější mi přijde ten kluk v sukni, introvertní podivín, hipstr ani náhodou

    (neznám takhle podle podoby ani jednoho, nic jsem si o nich nehledal abych nebyl zaujatej:)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KEPASO: ale hovno!!!
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    VYHULENY_UFO: lepsi?

    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    KAIRRA: Co to je? :-O V Bohnicích dostali vycházky??
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HALCYON: no, kdyby se oblekl jako vojin ceskoslovenske lidove armady, byl by mozna hipstersky vic cool nez jako krizenec buzeranta s lesbou.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    VYHULENY_UFO: Aby mohl dostat tu cenu Chalupeckého přece. Myslíš, že by ji dostal, kdyby vypadal jako odvedenec na vojnu? :D
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    KAIRRA: Spousta současných mladých umělců prostě JSOU hipsteři. Tipnul bych si, že tahle fotka zhruba vystihuje ten poměr, dva až tři z pěti. (Tou malou slečnou v ošklivém kompletu si nejsem jistý, možná jenom chtěla udělat radost kamarádce z ateliéru oděvní tvorby a na veřejnou prezentaci finalistů si vzala její šaty.)

    Mimochodem, při této přiležitost jsem si vzpomněl na Kinteru, zde velmi nepřesně obviněného z hipsterství. Jakpak se asi obléká on? Podle googlu buď civilně nebo jen velmi lehce (avšak vkusně) ujetě, s těmahle ironizujícíma kašpárkama se to nedá srovnat. (Nutno dodat, že ač je asi pořád ještě mladistvý duchem, tak mu je aktuálně o 15-20 let víc než jim, takže v jejich oblečení by vypadal jako korunovaný kretén.)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KAIRRA: muze mi nekdo vysvetlit, proc ten clovek v pravo, kterej ma imho dost vyjetej vyraz, ma na nohach damsky boty s vysokou podrazkou a je v sukni? vzdyt to je uchylny az do nebe...
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    akorát že za nejvíc doopravdy se v aťasech považuje to co je nejvíc jakoby .. nebo obráceně... brzy budou klauzury tak si to půjdu osvěžit.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    ZUULLUU: přece že umělec to myslí doopravdy.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    finalisté ceny Jindřicha Chalupeckého. Nějak se to začíná všechno prolínat, mísit, člověk si již nemůže být jistý ani hranicí mezi umělcem a hipsterem, pomoc

    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    hned jsem si vzpomněl na
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    KEPASO: že se s tim dá sekat, to píše i Hornbach. Produkt, kterým otec denně seká dříví a až už nemůže, dá jí do kazety a předá synovi. Zajímá mne co tenhle Mára, zda si ji rovnou pověsí (pověsil), nebo bude dědit syn skutečně používaný pracovní nástroj?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DEEFHA: jj, nic nepobavi tolik jako exkluzivni limitovany zbozi v hypermarketu. kdyby ty sekyrky aspon nazdobili drahokamy a zlatem a prodavali v praze v parizsky...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MOUNTBATTEN: Stále stojí, právě jsem dokomunikoval s infolinkou :-)

    For_q Sekera jubilejní limitovaná edice artikl 6393242,cena 1999Kč,-.
    Poslední kusy jsou pouze na prodejnách Hornbach, prodejny Praha Čestlice, Praha Velká Chuchle a Hradec Králové jsou již vyprodané.


    Jdou na dračku! :-D
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam