Filtr mlčí,
Field tedy zřejmě ještě nebyl. Náhodný objev při páteční procházce centrem Prahy.
Předkrmy od 320, hlavní chody od 590 výš.
Z textu "O nás":
"Ve Fieldu se nebojíme dávat věcem volný průběh. Tvrdohlavá kuchyně šéfkuchaře Radka Kašpárka se pod nekonečně proměnlivým stropem může projevit ve svojí surové, nezkrášlené podobě. Sezónní menu nezakrývají svůj přírodní původ – a někdy doslova návrat ke kořenům. Pole je základ. Vše ostatní je otevřené."
V každým okně visí nějaký naleštěný, velmi autentický předmět. Jeden. Vidle. Lopatka. Pár holínek.
"predezert" šibenice - akátový med, sušenka s máslovo-čajovým krémem a voda z břízy
hlavní chod - sele, jelito, červená řepa, medovina