• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TSOH: risa se jmenuje mara a ma z vas prdel....
    TSOH
    TSOH --- ---
    VYHULENY_UFO: slušný... :)
    Začínám být zvědav, jak vypadá Ríša... :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: a prani penez pres marketing... hm :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TSOH: je to cely bizar... nakonec se zjisti, ze cela ta mala a stredni firma je z holdingu.... ;)

Podpora matičky Evropy | Woox.cz
    https://www.woox.cz/cs/podpora-maticky-evropy
    PODPORA MATIČKY EVROPY

Naše bezvadná Evropská unie nám přispěla na šicí stroje pro štrykování wooxusní garderóby. Děkujem

Projekt se jmenuje Růst jesenické textilní výroby a řeší pořízení technologií pro rozšíření textilní výroby v Jeseníku. Cílem projektu je růst výkonu a konkurenceschopnosti podniku Woox Syndicate s.r.o.
    Projekt je finančně podpořen z prostředků Evropské unie v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost.
    TSOH
    TSOH --- ---
    CDR: Nad tím jsem se také pozastavoval. Jak si dva kamarádi trapně konstruují dotazy a odpovědi...
    CDR
    CDR --- ---
    VYHULENY_UFO: to je prostě hrozný :D

Jakub Žižka
    Ahoj, líbí se mi tenhle suprozní vak na záda. Chtěl jsem se zeptat, jestli je teda celková nostnost 2.22kg? Připadá mi to docela málo na to, aby ho mohl člověk každý den nosit se všema věcma. Díky moc Richarde za info. :)
    To se mi líbí · Odpovědět · 7 t

Richard Woox
    Hola Jakube, veledík za tvůj zájem, tadlencta batožina snese i klidně dvakrát tolik, jen nám spíš jde o bezpečnost Wooxurů, aby v tom netahali třeba cihly na stavbě, to kvůli jejich zádům.
    To se mi líbí · Odpovědět · 7 t
    TSOH
    TSOH --- ---
    VYHULENY_UFO: Doporučená cena je 1990,- To co uvádíš je již po 20% slevě..
    Aneb, jak vydělávat na blbcích...
    TSOH
    TSOH --- ---
    MATT: ?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PETRUSCHKA: tyvle, ja se musel namatkove podivat

pytel na zada s pribehem za 1592kc. to me vomrdej

Batoh Gangabus Canus | Woox.cz
    https://www.woox.cz/cs/doplnky/vsichni/batohy/batoh-gangabus-canus/id=1924303
    Kdyby tak existoval obyčejný plátěný pytel na záda, dost velký, aby se do něj vešlo všechno potřebné, s polstrovanou kapsou na notebook, druhou na telefon a peněženku, nastavitelnýma kalounama......to by se žilo.

EATHAT
    EATHAT --- ---
    PETRUSCHKA: tak ci tak tvuj pytlik ma cislo tudiz ses v pohode:D
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    MRKEVREDKEV: jujki!
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    PETRUSCHKA: osobne! kdyztak dej vedet do posty, mas u nas za promo wooxusni slevu na dalsi nakup.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    MRKEVREDKEV: Ríšo?
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    VON_GILOTINE: nj, co bys čekal od člověka, co vážně nosí ty wayfarery a tralaláček :-/
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    PETRUSCHKA: holahej Petruschko, veledík za tvůj rozbor. božížel ani tak si nemyslím, že by šlo o něco jinčího než špetku toho starého dobrého nevkusu a snahu být vtipný. řečeno jazykem woox zákaznického servisu.

pitomý je to jednoznačně ))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    no uprimne, my jsme si tam narozdil od tebe nic neobjednavali...
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    MRKEVREDKEV: ten jazyk je stejným symptomem hipsterství jako dřevěný motýlek pod krk nebo osmdesátkvé mrkváče na pěkné holce ostříhané podle kastrole. "Znalé" zesměšňování extrahovaných prvků módy minulosti nebo určitého segmentu (ironické vězeňské kérky, nerdovské brýle). Tady si hrají na extrémně hovorovou češtinu. A navíc mi to přišlo v balíku s lebkou losa s wayfarer brýlemi. Case closed
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    PETRUSCHKA: toto prece neni nic hipsterskyho. to je jen ukazka krecovity komunikace produktu, kdy musis za kazdou cenu ukazat, ze je vsechno vymazleny, pratelsky komunitni; proste a jednoduse wooxusni.

to se muze stat i v pripade prodeje pletacich jehlic nebo kancelarskyho nabytku imho.
    TSOH
    TSOH --- ---
    PETRUSCHKA: Mají tam i vcelku výživné odpovědi na dotazy... (dole)
    Trika kluci | Woox.cz
    https://www.woox.cz/cs/obleceni/kluci/trika
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    Tak jsem si pořídil nějaká trika a pásek na shopu, který sice zjevně byl hipsta, ale že až tak moc jsem fakt netušil... viz jejich komunikace, která mi fakt vzala dech

Hola Petře,

Tvoje wooxusní věci z objednávky 5101254684 jsem nadělil pošťákovi a jsou na cestě k Tobě. Dopravce tě bude kontaktovat skrzevá předání. Tvůj pytlík má číslo a jeho putování můžeš sledovat tajdle: https://www.zasilkovna.cz/vyhledavani/

Budu strašlivě rád, když dáš vědět, jak se Ti věci líbí, nosí, nebo jestli bych měl něco dělat jinak, nejlíp na www.facebook.com/wooxface.

Přeju Ti wooxusní den

Tvůj Richard WooX

A když jsem by nucen některé věci vrátit:

Hola Petře,

veledík za pořízení, strašlivě nás tadlencta prekérka mrzí, nicméně jak píšeme tajdle https://www.woox.cz/cs/reklamace-a-vymeny, storpo lepší forichtung vrátit a udělat novou objednávku.

Wooxusní den

Richard Woox
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam