úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
HANDOUR
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Praze okolí : 1 inzerát
okolí : 15 inzerát
Praze : 230 inzerát
byt : 3 inzerát
sháním
Půlku království za pokoj/byt na Praze 7 či okolí Hradčanské
Ahoj,
hledám, sháním a po nocích pláču pro neprůchozí pokoj či volný byt 2+1, 2kk, 3+1 či 3kk v okolí Hradčanské, Dejvické, Letné či Strossmayerova náměstí. Nekouřím, nechovám zvířata, ráda čtu a vařím. Za Vaše nabídky děkuji - i v jiných lokací.
Ahoj,
ráda bych vylétla z rodinného hnízda - a přitom zůstala na Praze 7 či jejím okolí, jelikož k této lokalitě chovám hluboký citový vztahy (prostě to tu mám ráda a vyrostla jsem zde).
Studuji literaturu již třetím rokem, pracuji napůl v antikvariátu - takže přísun kvalitní, a především té nekvalitní, literatury zajištěn. Nekouřím a nemám zvířata. Ráda čtu, poslouchám LPčka, vařím a především jím dobré jídlo. Ráda bych našla bydlení s někým podobného ražení - nejde mi jen o přespávání, ale o příjemné soužití :) Neprůchozí pokoj je pro mě podmínkou. V případě celého bytu výše uvedených rozměrů nemám potíže sehnat k sobě další, slušné a čistotné slečny.
Budu moc ráda za Vaše nabídky - i kdyby nebyly přímo v této lokalitě (třeba takové Vinohrady nejde nemilovat).
Díky moc
Hanka
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam