úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
SUK
reference:
+21
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Ultra : 2 inzerát
nabízím
Fast Track Ultra 8R
Prodám 8x8 USB zvukovku.
8 mikrofonních vstupů (i s předzesilovačem, combo XLR/jack(TRS vstupy), 2 možné přepnout na instrument, 2 můžou být digitální S/PDIF. 8 symetrických TRS("stereojack") výstupů. Na analogových vstupech obrovský rozsah gainu, po vytažení knobu -20dB pad, první dva vstupy mají analogový insert na efekty (unbalanced, funkčnost jsem netestoval). Interní DSP umožňuje naroutovat "cokoliv kamkoliv" - lze použít jako jednoduchý mixpult - a zároveň obsahuje něco málo efektů (delay, reverb), které jsou použitelé pro realtime monitoring při nahrávání. 2 sluchátkové výstupy (6.3" stereojack), které "kopírují" signál výstupů 1/2 a 3/4.
Samozřejmostí je 48V phantom napájení, které je možné zapnout po čtveřicích a MIDI vstup/výstup pomocí "breakout" kabelu (kde je i SPDIF).
Karta funguje naprosto skvěle v Linuxu (dostal jsem se na latenci kolem 3ms!) i ve windows. Nijak moc nešumí (dřív se projeví šum mikrofonu, šum na výstupu je potřeba prohnat dost velkým zesílením aby se projevil). Mekaři a Windowsáci mají drivery zde:
http://avid.force.com/…/Download/Fast-Track-Ultra-8R-Drivers
, na (moderním) linuxu nejsou vůbec žádné potřeba.
Prodávám, protože jsem pořídil něco trošku lepšího (Skárletku 18i20 od Focusrite).
Možnosti a ceny dopravy
Osobní předání v Praze, případně můžu poslat poštou.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam