úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
KIKIMURA
reference:
+2
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Skoda 4x4 : 1 inzerát
combi : 1 inzerát
4x4 : 1 inzerát
Skoda : 3 inzerát
nabízím
Skoda octavia I 4x4 combi
Škoda Octavia I rv.2001, TDI PD 74kW, 4x4
Koupil jsem ve 108, dovezeno z IT, nyní 380tis Trochu víc koní plus 130 koňové turbo.
Klimatizace.
Dodělané - komfortka, tempomat, denní svícení (to si teda momentálně dělá co chce), výhřev předních sedaček, alcantara sedačky, plynové vzpěry kapoty, plech disky na zimu, přídavná dálková světla za maskou, folie na okna, kožený volant.
Za cca posledních čtvrt roku servis:
Chladič, intercoler, spojka, opravený vyklepaný vstřik, přetěsnění kvůli oleji, těsnění pod hlavou, rozvody, čerpadlo v nádrži, ramena stěračů, přední lampy výměna, páčka tempomatu, brzdy, kotouče, silenbloky, tlumiče.
Všechno funguje. Jsou k tomu teda letní a zimní na discích (letní táhnou trochu doprava), příčníky. dřevěnou řadičku si asi nechám, někde snad najdu původní.
Promáčklina na zadním blatníku s tou jsem to koupil, mě se podařilo o obrubník utrhnout napůl přední nárazník - je přišroubovaný. V rohu u předního okna občas při vysokých rychlostech fouká meluzína (výjimečně).
Chtělo by to vyřešit gumy ve dveřích, při silném dešti trochu zatéká.
Je vyčištěná a někdo sáhnul na lak leštičkou, takže se v něm občas člověk vidí. Jinak je funkční a pojízdná.
Svůj věk má, mouchy taky a mých 90 kg je taky znát. Ale pořád je to dáma i když v letech.
Možnosti a ceny dopravy
Odnos ideálně vlastní z centra. :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam