• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHZbytečné produkty...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TSOH: ja bych frajerum nandal z vesteckych kouli... :D

TSOH
    TSOH --- ---
    VYHULENY_UFO: pravej fajnšmekr pujde však do většího luxusu za 30 litrů...
    věštecká koule čirá 25cm - Astronákupy
    http://www.astronakupy.cz/obchod-detail/125-vestecka-koule-cira-25cm/
    no vzhledem k tomu, že stejnej výsledek věštění lze docílit při pohledu do prázdného lahváče bez etikety tak fakt nechápu jak si tohle může někdo koupit...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MHO: za 3 a pul litru...... to ti vestci musi byt pitomci, ze za to ty prachy daji... ale asi je vysoka navratnost :D
    MHO
    MHO --- ---
    PAJAOVA: to je trochu laciné ;-)
    Tahle by sem šlo naplácat tisíce prosuktů z různých ezo/astro shopů

věštecká koule 15cm oranžová - Astronákupy
    http://www.astronakupy.cz/obchod-detail/115o-vestecka-koule-15cm-oranzova/
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    MS_KUFROVA: to neni žádná novinka, že jsme cennosti zahrabávali do písku pod deku.... akorát tenkrát to nikoho nenapadlo, odkrejt hadr... teď už to i díky tomuhle produktu nemá smysl
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Zbytečnost produktu je prostě relativní s ohledem na účel použití. Já vždycky kroutím očima, když vidím nějaký jednoúčelový bazmek do kuchyně, jako je kráječ jahod nebo banánů. Jenže pak jsem viděla na stánku, jak chlápek dělal banánové palačinky tím stylem, že osmažil na plotně palačinku, potřel nějakou směsí a z výšky bez stolku na to naplátkoval dvěma pohyby banán právě tím jednoúčelovým kráječem. A protože existují jednoúčelové výrobny, mají místo i jednoúčelové nástroje.
    TSOH
    TSOH --- ---
    CASTROL: silně neuvěřitelný... :) jako pro nějakýho úchyla dobrý...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PALYSO
    PALYSO --- ---
    CASTROL: to je moc :-D
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    lick your kitty: https://www.youtube.com/watch?v=ij9JMjCb1-o
    netrpělivě očekávám, kdy mi zas někdo vysvětlí, že to je děsně užitečný
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    CASTROL: moje řeč, proto jsem to sem taky dala
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CASTROL: Ale ono to asi primárně není myšlené na doma. Máš na starost provozovnu, kam přichází lidi z venku jeden za druhým a zouvají si tam boty? Pak rychle pochopíš :o) Stojan na mokré deštníky taky doma nemáme a v čekárně u lékaře mi přijde užitečný.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    TAPINA: a) jako mokrý boty mívám taky a přežila jsem celej život bez speciální gumový podložky b) rohožky se dělají překvapivě i gumový, kdyby po tom někdo hodně prahnul. Obecně mi připadá zbytečný mít doma hromadu úzce specializovaných předmětů...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CASTROL: Nevidíš rozdíl mezi věcí, kterou necháš uschnout a jednou začas umyješ tekoucí vodou, a mezi věcí, kterou musíš pravidelně prát, protože jinak bude za pár dní smrdět? Rohožka je taky "speciální produkt", akorát na trošku jiný účel. Stačil by hadr, ne? :o)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    TAPINA: to mi právě připadá jako důvod, proč je tenhle produkt zbytečný. normálně se na to dá použít třeba rohožka nebo hadr. není potřeba speciální produkt
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    VECTOR: kdyz uz tak aspon s GPS
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    EUCHENIE: To má v ordinaci můj gynekolog a přijde mi to naprosto v pořádku. Něco by tam na ty odložené boty z deště a plískanic mít musel, buď hadr, který bude furt prát, nebo jinou podložku, co se tak nejmenuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam