úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ARMINIUS
reference:
+18
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
palet : 1 inzerát
stůl : 5 inzerát
nabízím
Konferenční stůl z palet
Nabízím paletový konferenční stůl vlastní výroby – poctivá práce.
Palety jsou z továrny u Kralupy nad Vltavou - vybrané z naprosto nových. Tato továrna ošetřuje palety proti škůdcům párou (48 hodin při 70 °C), nikoliv pesticidy nebo chemií. Jsou proto naprosto nezávadné.
Palety jsem navíc velmi důsledně obrousil za účelem srovnání nerovností, ale především kvůli vytvoření hladkého povrchu bez třísek, příjemného a bezpečného na omak. Při broušení záměrně zachovány vypálené značky, loga, nebo např. kovový kolek deklarující původ a kvalitu výroby.
Palety byly dále namořeny na odstín ořechu. Kvalitní pogumovaná kolečka většího průměru pro komfortnější a jemnější přesouvání. Dvě z nich jsou opatřeny brzdou.
Na stole je sklo řezané na míru, s Cčkovou hranou (bezpčenost a estetika) a se skosenými rohy (kopírující tvar palety).
Palety byly konstrukčně upraveny tak, aby ve stolu vznikly prostorné police (odstraněny spodní latě, palety jsou proti sobě "vzhůru nohama" a přepažení kvůli menším poličkám (vhodné pro drobné předměty jako dálkové ovladače, ubrousky atp.) v boku bylo vytvořeno náhradními prkny (získané přímo z továrny).
Rozměr EU palety je 120 x 80 cm. Výška asi 45 (upřesním).
Horní a spodní palety jsou vzájemně odnímatelné pro snadnější transport (pro přesné sesazení centrovány truhlářskými kolíky)
Cena je v hodnotě materiálu.
palety 2 x 220
sklo 800
kola 4 x 300
mořidlo 250
a další spojovací materiál, nářadí a víkend práce ;-)
V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat.
+420 732 517 752
Možnosti a ceny dopravy
Nutný vlastní odvoz - po dohodě v Praze - Letenské náměstí.
LEIN
---
---
14:39:52 1.2.2017
no lol, tohle bych vyrobil i v panelaku :D
ARMINIUS
---
---
16:33:47 30.1.2017
Samozřejmě. Pokud jsi truhlář, máš dílnu čas tak nejspíš ano.
Pokud jsi z bytu v centru velkoměsta bez možností a chceš hotovou stylovku, tak tady je ;-)
DEIKSAC
---
---
15:02:52 30.1.2017
vtipny, za ty prachy by to clovek udelal z orechovyho masivu
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam