úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
AGIBA
reference:
+96
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
kožené : 8 inzerát
nabízím
Adidas Tubular Invader kožené kotníkové tenisky s visačkou
size: 40
Nové, s visačkou, kožené, béžové....Praha nebo posta ZDARMA
Nové s visačkou, luxusní, kožené, nude béžové kotníkové kecky / botasky Adidas Tubular Invader 2.0
LUXUSNÍ ÚPLNĚ NOVÉ!!
Adidad Tubular Invader 2.0
Velikost: 40 2/3
Color: Vintage White/Vintage White
PC opravdu vysoká - 3.199,00 Kč
Více fotek
http://obleceni-obuv.hyperinzerce.cz/damske-tenisky/inzerat/12908861-adidas-tubular-kozene-kotnikove-tenisky-s-visackou-nabidka-praha-4/
Nenošené, zabalené (2× adidas krabice), s visačkou.
Béžové (nebo něco mezi nude a bílou), kožené, naprosto dokonalé, kotníkové, pohodlné, propracované do každého detailu!! Podrážka je jakoby průhledná, mléčná.
Bohužel mi nesedí velikost a prošvihla jsem dobu na vrácení.
Stélka cca 26.5cm, blbě se to měří smutně se usmívá 40 a 2/3 dle mého odpovídá Mrknání
OBUV TUBULAR INVADER 2.0
STŘEDNĚ VYSOKÁ OBUV Z MĚKKÉ KŮŽE.
Tato progresivní, sportem inspirovaná obuv posouvá limity streetového stylu. Tato verze modelu Tubular Invader postrádá pásek na svršku, přidává výrazné linie a má odvážně tvarovaný límec. Svršek z prvotřídní kůže s reliéfní trojúhelníkovou grafikou doplňuje pata z neoprénu. Gumová podešev má mléčně průsvitné bloky na patě. Kožený svršek s celoplošnou reliéfní trojúhelníkovou grafikou, měkká kožená podšívka, dvoubarevné cernobile tkaničky, měkká mezipodešev z EVA, texturované krytí, pata s tvarovaným logem trojlístku z TPU, gumová podešev s mléčně průsvitnou patou.
#adidas #tenisky #kotnikove #kecky #botasky #semis #semisove #bezova #retro #tubular #vintage #bila #nude #unisex #nenosene #nove #pruhledne #kozene #kozena #gumova #podsivka #mlecna
DAPHNEE
---
---
21:48:30 9.5.2017
Ahoj, je mozno botky nekde v praze Vyzkouset?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam