Psal jsem ,kdyby měl někdo nějaký dotaz, stačí napsat :D Tak původ magnumu a syrupu je budha seeds kupodivu :D Short ridera mam od kamoše, nevím už odkud ho měl. Při první selekci byl otec short rider, z kterýho jsem vybíral ty nejvetší samce, s nima jsem pak opylil nejlepší samičí rostliny magnuma i syrupa. No a při dalších selekcích už je otec i matka něco mezi těma 3 modelama. pač pak při dalších selekcích už to vše byli kříženci...Samozřejmě u nečeho je jasne poznat, čeho gen tam převládá ... Objevujou se tam rostliny prakticky kopie orig magnumu ,syrupu i short ridera.... ale samozozřejmě i jejich kříženci... i brutalní fialka s vzhledem-strukturou syrupu mi narostla .(která mi z orig semen nenarostla) Ale tebe to stejně asi nezajimá kůli tomu, že bys měl zájem o semena, tys přišel jen přidat komentář vid..... Domácí přeprc je podle mě, když se to někomu samo opyluje, což u mě tak neni. Ja dělam poctivou selekci, samce z venku vytrhnu, doma necham vypadat pyl na alobal a pak jdu opylovat jen konkretní rostliny... oproti prvnímu roku se mi objevujou víc častejš ty vlastnosti u rostlin, který se snažim zachovat...