• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRUPANIVECO - italská nádhera
    23NAUTILUS
    23NAUTILUS --- ---
    RSZ: coze?! to ti fakt zralo 18 na sto?? to snad ne.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: pac jsi mel bednu, ja mam aerodynamiku :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    2.8 jsem měl 10 let a taky žádný problém, jen mi to žralo 2x tolik co krupanovi:)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    BIGHEAD: mam 2.8, treti generace a na motor si nemuzu stezovat, tahne, silu ma a spotreba do 9 litru, kdyz jedes na pohodu kilo. oturbeno, common rail. letos menena spojka, odesla po 300k km (300k km je na tachaci). jednou rocne vymenim olej a filtry a jinak nic. tuk, tuk, tuk...
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    Vim ze se to tu jelo mockrat ale shanim auto do vypada to na iveco vim ze 3litr jesuper motor je jeste nejaka jina pomerne spolehliva motoryzace??? Hpi nebo jtd nebo tak??? 2.3 nebo 2.4 nebo 2.8??? Auto idealne do 3.5t za rozumnej peniz kdyby nekdo vedel
    8Z4S
    8Z4S --- ---
    KRUPAN: bez kola asi hned
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    jak tohle zvládnul, tyvole...

Dodávka na D10 smetla stojan na benzince i auta. Jeden mrtvý - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...lanek/dodavka-na-d10-smetla-stojan-na-benzince-i-auta-jeden-mrtvy-40327753
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    MATROX: To jsem neznal. Dobrý bizár!
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    MATROX: no fuj :)
    MATROX
    MATROX --- ---
    Čínské IVECO 上海市
    Gebrauchter Iveco Firmenwagen - n°3816448
    https://www.europa-lkw.de/...rauchter.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=lowerfunnel
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: tak vymenil spojku, tu viskospojku, k tomu zjistil, ze je jeste vodni pumpa v prdeli, taky vymenil a za praci si rekl bura.
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    KRUPAN: Tak převodovku ještě mám, kdyby náhodou ;)
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    BIGHEAD: Simtě, to nestojí za řeč. Jsem rád, že můžu pomoct, obzvlášť, když v tom dělám.
    Jo a jsem z Havířova (resp. dělám v Ostravě), to by sis zajel... :)
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    CUSTOM1: Nz dit je to tak diky tobe sem se z toho neposral a vzdycky si poradil a poslal si to kam sem chtel domu nebo na prodejnu a jeste si mi usetril nemalej peniz, za 14 dni jedu do brna tak bych ti mohl konecne koupit ejaky to pifko
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    BIGHEAD: Díky! ;)
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    CUSTOM1: Muzu jen doporucit s CUSTOM1 velice dobra spoluprace ohledne dilu na Iveca
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    Trochu si přihřeju polívčičku...
    Kdybyste chtěli díly na IVECO, tak do toho dělám. Až budete něco potřebovat, neváhejte se zeptat! ;)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: neni
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRUPAN: něco kolem pěti táců za kompletní sadu, ale nevím jestli už nemáš dvouhmotu, začali ji montovat až nějak v průběhu výroby

KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: jsem zvedavej no. tos delal komplet za kolik cca? ja si to ted pocital, doufam, ze to pujde levneji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam