úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MARAKA
reference:
+1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
pro : 97 inzerát
nabízím
Úklid bytů pro turisty
type: brigade-work / one-time job
Sháním 1 nebo 2 OSVČ na úklid bytů, které se pronajímají turistům skrz server Airbnb. Bytů je v současné době 5 (Staré město, Vinohrady, Žižkov) a během hlavní sezóny jde o 1-3 úklidy denně, během vedlejší sezóny je práce méně.
Jde o nárazovou práci bez fixního harmonogramu, důležitá je tedy flexibilita - o úklidech z 90% víte alespoň týden předem (neplatí pro last minute). Pokud jste ochoni být k dispozici neustále, najmu pouze 1 osobu. O práci je také možné se dělit, v tom případě bych najala 2 osoby a systém dělení vymyslíme spolu.
Byty jsou placené fixně podle velikosti, obecně to vychází na 150-200Kč na hodinu. V případě vzájemných sympatií možnost dlouhodobé spolupráce. Zaučí vás současná uklízečka, která po 4 letech odchází, ve spolupráci se mnou.
Byty spravuji pouze já přímo majitelům - nejde tedy o velkou firmu, kolektiv je tedy velmi malý a přátelský. Nemusíte se obávat zničených bytů po každém pobytu - s turisty jsem neustále v přímém kontaktu, a tak jsou byty z 97% po odjezdu turistů v dobrém stavu.
Požaduji:
živnostenský list
pečlivost
absolutní spolehlivost
ochotu pracovat o víkendech a svátcích
předchozí zkušenosti s úklidem nebo pokojské výhodou
angličtina výhodou
Nabízím:
příjemné pracovní prostředí
malý kolektiv (2-3 lidi)
flexibilní pracovní dobu
vstřícnost
V případě zájmu mě kontaktujte na mkordovska@gmail.com.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam