úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
SUSI_UNGERN
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
pokoj : 1 inzerát
nabízím
Neprůchozí pokoj na Smíchově se zahradou 6.800,-
Volný pokoj od 1.5.2017 či později.
12m2 (neprůchozí) v klidné čtvrti (Praha Smíchov-Malvazinky) za 6.800,- se vším všudy.
Se dvěma spolubydlícíma
Ahoj, náš spolubydlící David potkal ženu svých snů a tím pádem se u nás uvolní jeho pokoj. Ten má 12m2 a je neprůchozí. Nachází se hned vedle koupelny s vanou. Tu máme sice jen jednu, ale zatím jsme kvůli tomu neměli problémy. Dále byt nabízí plně vybavenou kuchyni (keramický sporák - jakože keramická deska, pračku, myčku, lednici a mrazák. A také naši Janču, která skvěle vaří, takže si třeba do kuchyně chodím dělat akorát tak kafe). Pak tu máme krásný světlý obejvák s výhledem do zahrady, kterým se dá báječně kompenzovat fakt, že pokoje jsou poměrně malé. V předsíni jsou ještě velké vestavěné skříně, které nabízí poměrně dost úložného prostoru. Velkou výhodou je zahrada, kterou smíme využívat. Co se týče spolubydlení: Jak já tak Janča už jsme na konci našich 20. let, takže většinu času trávíme tak nějak v práci. Takže máme rády doma klid. Což je součástí smlouvy. V baráku jsou samé rodiny s malými dětmi, takže večírky jsou absolutní No Go. Bohužel to platí i pro domácí mazlíčky, kteří nejsou drženi v klecích a teráriích. Co se týče občanské vybavenosti, tak máme asi 50m od baráku Albert. A na Anděl, kde je vše ostatní je to 5min busem nebo 15 pěšky. Parkování je přímo před barákem. To by bylo asi vše, co mě k tomu našemu domovu napadá. Kdyby cokoliv (teda hlavně zájem), tak mi pište nebo volejte.
Možnosti a ceny dopravy
Autobus 137 2 min od baráku se spojením na metro B (Anděl)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam